Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo je pasa i miseva kod nas u ratu ja neznam da je iko ikad oprobo hehe ma ovi zutalji ghovno bi pojeli
Tacno cu povratit od muke. Jebbbbo im pas mater
Pas koji laje nije dovoljno kuhan
Ali ce zato nastaviti ubijati prasad, koja su daleko inteligentnija bica od pasa i macaka.
Jesu, zato po aerodromima i u policijskim stanicama vidimo prasad kako traze drogu
Krme je izrazito pametna zivotinja, kad ide na klanje zna da ga idu klat i pocne skicat, a drugi kad cuju skicanje nema sanse da ih izvedes is stale, zbiju se u cosak i ni makac. A pas tupso trazi drogu ne jer je pametan nego jer ima dobar njuh 😂😂😂
Pas te voli samo jer ga hranis.
doći će vrijeme, uskoro, kada nećemo pitati, koje ili čije je meso. Biti će bitno da je meso.
Šta sve ovi žuti jedu dabog sačuva. Kako su samo došli do pujda.
Zašto ne jesti psa a jesti tele
iskreni odgovor, ne moram gledati kako se muce i kolju zato i ne razmisljam.. i nije me toliko briga jer sam sebicna osoba i sad cu ti dati prvo opravdanje koje mi padne na pamet, kako bi oprao djelomicno svoj savjet.