Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapad je za slobodu i demokratiju, ali kako su oni zamisli po njihovim interesima. Nece na dobro izaci, vidi svako iole normalan. Ovako treba i Zuckerberga i Muska kad odu negdje, pa da vidimo dokle cemo dogurat.
"Smiješno" je što je Durov napustio Rusiju i uzeo Francusko državljanstvo da bi bio slobodan, a oni ga strpaju u zatvor. Jer frajer neće da im dozvoli da bez kontrole prisluškuju milijardu korisnika kršeći tako zakone Francuske, Amerike itd. Rus dosao zapadnjacima da pokaze šta je njihov zakon, sloboda i demokratija. Tragikomedija našeg vremena
Covid covek je na slobodi Sto se toliko uzbudjujes
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E vala moram i ja instalirati taj Telegram.
imam godinu dana i odlican je
Ja nisam uspio, treba im moj broj telefona pa sam odusto
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To je taj free world, demokracija i sloboda govora.
Macron je klasicni diktator, gradjanima obecava losiji zivotni standard, gasi slobode medija i bez podrske gradjana obnasa funkciju velikog vodje
U prevodu, navukli ga.
FES je na svom Youtube kanalu objasnio zašto je uhapšen. Slobodno možete pogledati. U suštini, sve je stvar toga ko će da ima kontrolu nad korisnicima i koliko uvida u međusobnu komunikaciju koju korisnici ostvaruju.
Zapadu ne treba istina
Zapadna demokratija.Nista drugo ne magla,a ustvari je zesca diktatura.
francuski prezaduženi loop ovi
USA intelligence može da te rokne ako koristiš wazapp i vajber i messenger, ali me ako koristiš TELEGRAM. FREE DUROV!
Komplet crypto svijet je na Telegramu. Niko me koristi wazapp i vajber i mezzengr i slična smeća :)
Samo babe, stare majke i nene, koriste whatsapp
Instagram je najjači app za komunikaciju. Wazapp i Vajber su smeće.
Macron je bar 5x demantirao ovo što klix piše. Čista dezinformacija. Sad bi vas soroševi "fakt čekeri" upozorili da pišete neistine ili ne bi ?
ISTINU SAKRITI NECETE ! UVIJEK CE POSTOJATI MEDIJI BEZ CENZURE !
sramota