Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bi sve države ušle u NATO, izgubio bi se smisao njegovog postojanja!
Potrebno je imati nuzno zlo da bi sva ta masinerija i masonjerija imala smisao postojanja...
rusija je gospodski priznala poraz u hladnom ratu, raspustili su drzavu a republike pustili da odu u miru. zeljeli su u nato jos i u doba jeljcina, ljeto 97. napravili su sve da se priblize zapadu i isli su u to iskreno. ovi su ih prevarili, odjebali, poceli stezati obruc oko rusije i nastavili s "revolucijama". jedini krivac za sve ovo je usa. nitko drugi. imali su povijesnu sansu za mir ali nisu zeljeli dijeliti moc. jebiga sad.
"Rusija je dio evropske kulture. I ne mogu zamisliti vlastitu zemlju u izolaciji od Evrope i onoga što često nazivamo civiliziranim svijetom." Barbarusija, dakle, nije dio civiliziranog svijeta, to cak i rijeci ovog ratnog zlocinca potvrdjuju!
Daje bogdom tako bilo nebi ovih ratova po africi i sad u ukrajini bilo...
Putin je Njemacki covjek sve sto radi Ide direktno protiv interesa Amerike tj. Za Francusko Njemacku zelju da izbace USA I zajedno vladaju Evropom . Dodje I'm kao korisna budala a posto je korumpiran do srži odradjuje posao maksimalno
Da bi prevario zapad i potom izdao svog jarana asada, gadafija da bi i on imao svoj kolac od bliskog istoka. Bolje receno lazov licemjerni patuljasto pasce
Svijet sa ovakvim liderima i narodima koji ih biraju ne razmisljajuci o miru, blagostanju, vec o superiornosti jednih nad drugim, vec je uveliko narusio stabilnost i sigurnost. Potreban je ogroman reset sa novim ljudima, koji na zalost ne mogu da dobiju izbore.
Aaaaa! Htjeli u NATO poslije bombardovanja braće srba?!
Pa Rusi su odobravali sankcije i bombardovanje, idalje mi nije jasno zasto se neki Srbi lose na Ruse
Upravo to, gdje im je bila Rusija kad su ih bombardovali
Suština opstanka rusije kao države je trajni sukob sa zapadom i civilizacijom. Bez te mantre o prijetnji koja dolazi sa mrskog zapada, rusija bi se raspala na četrdesetak što manjih štovećih država.
Srbi ovo je je Putin izjavio poslije NATO bombardovanja Srbije samo da se zna!
Znam ja, ali ajde ti objasni ovim krezubim i praznoglavim, govorim uporno da Rusi nikada nisu nista uradili za Srbe, i cudim se svaki dan sto se na njih loze
Puno je prilika promaseno... I promasuje se svakodnevno u zivotu... Ali danas je radni dan...
Ma sve kljux zna
Nema potrebe, svakako sa amerima dijele svijet. U ostalom bili su dio Saveznickih sila, sto ne znaci da nece opet..
Kina i Ameri dijele svijet (ako vec mora da se dijeli) sto ekonomski, sto tehnoloski sto strateski, Rusija je jednostavno zemlja zarobljena u svojoj proslosti.