Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa trebaju mediji da malo uzdignu tog Scholza, jer ima najnegativniji rejting u istoriji Njemacke, i kao kancelar i kao predsjednik stranke. A Orban je ono kao glup, pa idiotski poslusao i izasao ispred sale da popije kaficu. Kakva bijeda je postala ova EU.
@Kefati hoćemo mir i stabilnost zemlje i ne piši na ovom portalu hijeroglifima. A tebe sto se tice ptcitaj malo čosića i sve češće znati o sebi
SFRJ je za ovakvu EU bila space shuttle...
Koliko imaš godina? U Jugi je bilo dobro dok je Tito bio živ, poslije se lagano pojavljuju nacionalisti, pogotovo chete. Ekonomski smo počeli sve više propadati i da nije bilo poganog rata svakako bi otišli u klinac. Jedino smo mogli opstati da je Tito mogao ikako živiti bar jedno dvjesto godina!
Nema veze koliko brace ima, jedan nek je problematican citava se porodica cijeni po njemu.
Ako je istina onda su neozbiljni ko djeca iz osnovne skole.
Evo dole ispod 👇 gooUser1701946140 pojasnio. Znaci igrice iz osnovne skole. Jes mu ga uvalio
Orban trazi 10 milijardi za sebe, pa sta je Politika ako nije obična pjaca. Principi, moral, javni interes je samo prica za poreske obveznike. EU nema buducnosti jer je nakrivo nasadjena. BiH treba B strategija po pitanju integracija
Bolje da mu je rekao da napusti EU!
Ne gotovim ovog Orbana ali neka ih prca nema veceg zla od ovog Scholza marionete velikih mocnika, a ima ih tu jos jako puno oko njega!
Zemlja koja u sred rata da joj se otvre pregovri nema niđe.
sve mi nesto govori da ovaj Orban nije na svoju ruku nego bas obratno: poslusan ker i da instrukcije dobiva 'iz centrale'. Lafo svi su saglasni ali ima jedan paksu. E njegova uloga je glumiti paksu-a
2 MIljarde Muslimana sem Tursku ide u BRICS, mada evo sada naj novije i Turska zeli u Brics. znaci jasno je kao dan da je Islamski svijet za BRICS. EU ne trpi muslimane i lazu kad kazu da su za medjuvjerske trpeljvistoi iza toga stoji nesto sasvim drugo. U Kuranu se kaze najblizi su vjernicima oni koji za sebe kazu mi smo krscani zato sto kod njih ima svestenika i monaha i sto se oni ne ohole. Eto prvo upitajte se jesuli svestenici i monasi u Rusiji ili na Zapadu?
Bosnjacima je potrebna stranka cista koja je za BRICS i integraciju sa Istokom. Nadam se da ce ta stranka nastati neki pojedini tvrde da je Izetbegovic za BRICS ali ne slazem se , treba stranka za istok i integraciju sa Turskom,Saudijom,Emiratima,Pakistanom,Alzirom,Tunisom,Indonezijom,Rusijom,Brazilom,Kinom,Cileom i citavom Juznom Amerikom, kao i sjevernom Korejom, citavom Afrikom, Azijom, znaci preko 80% covjecanstva i oko 70% teritorija svijeta mozda i vise.
Zamislite kakva osoba morate biti da bi bili prijatelj sa Dodikom koji nema drugi prijatelja iz vana osim njega i Putina i možda nekoliko Kineza kiji su investirali svoje pare u autoput u RS-u.
Vauuuu! Strasan potez nijemca....kako se toga Dodick nije sjetio do sada ,da izvede Vukanovica 😀
To je u EU sve vec bilo dogovoreno da EU i Orban ne izgube lice pred ljudima! Ljudi dragi, u EU sve prave samo za pare, nista nema djaba!
Orban u EU govori glasno sto mnogi misle zato ga toleriraju... sve je to igra, neko mora glumiti "crnu" ovcu da neke stvari ne prodju.
Oj genijalno ! čovječe trika... zamisli kaže mu, haj' vidi jesam li tamo, a vi ovamo glasate. svaka ćas'.
Dbgda se oni i Rusi izmedju sebe sa zemljom sravnili. Bosna je za Ukrajinu, Gruziju, Moldaviju i Albaniju Njemacka, a sigurno je jaca i od Makedonije. Stavili nam ludjacku kosulju pa glumataju pamet.