Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najvecu zaslugu za rezultate istrage kao pravne i politicke reperkusije drzava prema rezimu bin Salmana je zasluzio Erdogan.
15 NJIH NA ČOVJEKA OD 60 GODINA. DA JE TERMINATOR PREVIŠE JE
U roku od 24 sata Amerikanci pobili preko 60 civila od toga 30 djece u provinciji Deir Ezzor ,postoje i video snimci ubijenih civila , zašto to niko ne objavi ???
Filmadžije i pumpadžije oće to
Ama šta se to nas tiče, nek to arapi riješe "međuse"
nek se kokaju, ha ja ...
Trump kaže nisu a kontraši evo vam mi snimili pa pogledajte.
Samo nam još vi trebate
Imal snimak kako je ubijen, mislim bez snimka si danas kao bez opanaka.
Saudija je potrošila milijarde na vas a vi vako vraćate.
Kojai smo mi magarci , vazda progutamo američke filmove.
Jašta arapi ga roknuli a vi snimali
Hollywood opet otvorio vrata i upalio kamere.
Jadno ako je istina još gore ako ameri opet nešto montiraju.
Ovom objavom podataka CIA-e za ovog zlocinca je zavrseno sa polozajem nasljednika Kralja, a pored toga ce biti odgovoran za organizaciju ubistva Kasogija.