Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što ne kažete da je demokratska Amerika držala dvoje djece u zatvoru i da su i oni razmjenjeni???
Jadni Amerkanci.Nevini osudjeni .
Lik u Njemackoj ubije i bude utannicen i Amer dodje i odvede ga
Mene interesuje kad će se povećati plate, lijepa Bosno gadna ti vlada
Who cares!
Ovako se kod njih radi predizborna kampanja, nešto ko kod nas asfaltiranje seoskih puteva u izbornoj godini.
Kad igra Sarajevo? Zna li se šta? Ako pobede Spartak iz Trnave sa 4+ golova razlike u trećoj utakmici, može li nešto? Šta je bilo sa Lanom Pudar? Vazdušna medalja, jel? Pa šta to znači? Opet nema prve čvrste olimpijske medalje za tako---zvanu BIH?
Tako se svi bore za svoje presudjene kriminalce, ali mi smo alzirsku grupu koja je branila BiH isporucili u Guantanamo, i to za dzabe, ne bi li se dodvorili amerikancima. Umijece politike SDP i Zlatka Lagumdzije. A danas kukamo jer Alzir nije podrzao rezoluciju o Srebrenici.
Alzirska grupa nije nasa i bas briga Alzir za njima.Da li se ti pretjerano brines za ISIL-ovce lpji su otzisli iz Bosne u Siriju? Samo su nam stete nanijeli,nakon 95 ucinili niz napada na osoblje EUFORA tamo negdje kod Banovica.Autobomba 97 u Mostaru,pripadnici El-Mujahid itd
Posto ih toliko zalis.. znas li da su oni i svjedocili za svoje zlocine i zbog toga je i presudjen Rasim Delic.. Ali Ahmed Ali Hamad je svjedocio i onda trazio Srpsko drzavljanstvo u zamjenu za svjedocenje o svemu.Mi smo ga protjerali da nas ne bi jos vise zavalio.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)