Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro ide ovaj rat ukraincima , a to se vidi po tom kako pizde ruso-srbski botovi
Rusima je ostalo samo da prijete nuklearnim oruzjem
Ukrajinci imaju sad najbolju vojsku u evropi. Obuka u velikoj britaniji i SADu ih je gurnula na sami vrh. Uz to imaju puno inteligencije u vojsci, što je u mirno doba rijetko. Plaćenici su nešto drugo. Kad vide da će izgubiti glavu rješava sve oko sebe pa i vlastitog komandira. Oni ne mogu dugo protiv Ukrajinaca koji su na svome.
gooUser1660774176 Jeste jeste. Sve nešto bježe preko granice kao u susedstvu
gooUser1660774176 Vi Srbi ste stavili lovu na pogrešnog konja. A iskusni kockar treba znati kad je dosta. Ali treba biti iskusan
Heroji!
Vremena se mijenjaju, većina djelatnosti se okrenula digitalizaciji, pa tako i ova. Onaj ko želi biti konkurentan i u vojsci mora imati potpuno nove ljude, obrazovane i savremene.
Ja koliko je rujan slab da prijeti nuklearnim.Ma samo goni bandu sa svoga ognjista.Mozes malo i dublje svakako nemaju vojske da se odupre.Hahahahahaa.Prepo se rujan
Imaćete se kad i kajati kad vam dođu dezerteri iz Britanije, Njemačke i Amerike da vam gazduju poslije rata.
Ruska tehnologija je zastarjela,prevaziđene su ogromne željezne skalamerije...to dron pretvori u staro željezo.
Jedini uspjesni dronovi na UKR strani su TURSKI Bajraktari. Sjajne su ove BBC-ove bajke ))
Gazi ruske okupatore
Rusija je popusila vojno i ekonomski. To nece priznati samo Servi i najtvrdji ravnozemljasi i antivaxercine
Sad se rat vodi sa intelektom i tehnologijom, zato Rusi nemaju sanse, svi pametni ili bjeze ili su pobjegli.
Ruke Vam se pozlatile momci !!
Ruke Vam se pozlatile momci !!