Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad SDA nas pravi duducima vec godinama , krade nas i vara , u facu laze i obmanjuje , i opet dodju izbori i mi ih nagradimo, zasto omda ovaj tviteras ne bi ponovo uzeo pobjedu!? Pometimo ispred svoga praga!
Trump će da odere pedofila Bidena na jesen jer su demokrate izvršile političko samoubistvo organizacijom i podrškom nasilnih protesta koji su ostavili mnoge ljude bez imovine, medijsko panično spinovanje je presmiješno.
@Realismo Hvala Bogu pa postoje ljudi koji jos uvijek misle svojom glavom. Mediji vode kampanju u cijelom svijetu protiv Trumpa a ovce ne znaju da je jedini predsjednik u historiji SAD-a koji nije zapoceo nijedan rat.
A sve ankete pravile i objavile iste one televizije i organizacije koje su i prije pocetka izbora proglasile Hillary Clinton za predsjednicu.Ovako je bilo i pred prosle izbore i Trump pobjedi na kraju,i gotovo siguran sam da ce opet.A i izbor im je nema sta,Trump ili Bajden(ko kod nas Dodo i Bake).
hahahhaahahah, fake news klix lijeva ruka cnn za bih podrucije... ovo ce biti mozda najveca pobjeda u historiji... vec je georgiu uzeo lakocom a tu su vecinom crnci.... klixe sta se pusi u kancelarijama ovih dana?
Šešelj je sa svojim pristalicama tada u Beogradu nosio slike Trumpa i navijao za njega da pobijedi...
Trebalo im 3 i po godine da to skontaju, a levati u Bosni glasaju 30 godina za iste lopove. Ipak su Ameri pametniji.
dodik poslao ponudu trump-u da mu ukinu zabranu putovanja a da zauzvrat smrdi u takozvanoj rs glasaju za njega
Da Trump ima alternativu, pa hajd. Ali nema. Stari Džo to nije. Amerika treba imati lidera koji kad stane pred ruskog ili kineskog predsjednika da ovog odmah uhvati prpa. Ovoga poštuju svi autokrati, i Putin, i Xi i Erdogan... ko bi Džoa poštovao? Samo evropski gizdelini.
sve dok se ekonomija drzi i ne ratuje po svijetu ko demokrati, Don uzima izbore. Za sada ekonomija odoljeva epidemiji i to je nocna mora demokratskim fasistima
@EUSrbin Nisu demokrati fašisti, oni su neoliberalni ljevičari globalisti.
Onaj ko misli da se trump bori protiv duboke drzave. Taj nema mozga u glavi! Da bi se borio protiv globalista onda bi trebao da zblizi narod u jedno. A ovako on razdvaja narod na rasnoj i religiskoj pa cak i na nacionalnoj osnovi. Tako da se on zapravo bori za njihovu korist.
Podršku su mu davali samo američki seljaci
Zaboravio si seselja😅 Pametnom dosta ko je trump...
Kad se nema u tanjuru mrziš i samog sebe a kamoli vlast. Ali to je veliki apsurd. U Engleskoj np. ribarska mjesta birala većinski brexit i sad se pitaju ribari kako izvesti ribu u Francusku, a da bude jeftinija nego njihova. Većinu ulova izvoze u EU. A EU im napravila po zabitim ribarskim mjestima trgove, obnovila puteve... Budi ti sad pametan. Samo ko nekonta sretan
Vi ste globalisticki medij . Nastrojeni navijacki i to smatrate izvještavanjem . Glatko ce Trump pobijediti ,jer je on od vremena Kenedija najbolji predsjednik . Sva ova sranja koja prave demokrati tj. duboka država od silnih ratova, corone , rasizma , sutra recesije i gladi je narod USA procitao . Na kraju koliko vas placaju što objavljujete o lažnom virusu i vodite dirigovanu statistiku ? Sram vas bilo za šaku dolara plašite narod .
hahah klixova glupa propaganda. Po polovima, 58% Amerikanaca je za dovodjenje vojske da smiri proteste, dok su ostali pretezno za jacu policiju. Samo vi prepisujte sa demokratskih medija koji su propagirali da ce Hillary ubjedljivo pobijediti, pa se onda sokirajte sta se desilo.
Dvije škole pod jednim krovom. Iste smo rase da stvar bude gora. Ali znamo pametovati i mudrovati Amerikancima i po instagramu se boriti za kraj skrivene segragacije u tamo nekim SAD.
cekaj, bus mladji (najgori predsjesnik do dolaska trampa, i covjek koji je najvise odgovoran za rast islamofobije u svijetu) okrenuo ledja trampu... enough said!