Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ku.ac vi tražite da deskalira!
Sto nisi trazila Cim je Izrael napao gazu
Amerika nema više uticaja kao prije izgubli se, jednostavno nekada zemlja prilika i primjer demokratije a danas zemlja kojom vladaju cionisti a demokratija je u sili oružja.
Amerika nažalost nema budućnosti sa ovakvim političarima koji rade na željama velikih korporacija.. Nemoguće je zamisao o Drzavi kao etickoj zajednici u kojoj će individua ostvariti svoju slobodu kroz društvene institucij..e
Prosjecni covijek u svijetu koji ukljuci mozak a iskljuci mobitel je Pametniji od ove !
Kakvi licemjeri. Pa ovo covjecanstvo ne pamti. Ko da su kod nasih komsija na obuci bili.
Ova kad ih otvori, stvarno otvori.
Trazimo deeskalaciju, a u medjuvremenu saljemo milijarde u naoruzanju Izraelu da sto vise eskaliraju. Molim vas jednu Nobelovu nagradu Kamali za paradoks.
Svi treba da smo zahvalni Americi. da mislimo i činimo sve isto kao i oni. Tu nema puno razmišljanja. Oni su vladari sveta i tako treba da ostane.
BRIKS ce vas oduvat sa bliskog istoka.
Rusija je pravednija od SADa milion puta!!
polako Kamela, ok imas dobre namjere sve u redu. ali neka svako za sebe odluci.
Dobro
Ako sam dobro skontao ona ne podrzava Izrael koji napada, vec samo koji se brani?
podržava i kada napada i kada "brani".
States se tetura ko Sovjetski Savez u najgore dane. Čim ti gerijatrija i l Q dolazi na vlast kraj je blizu. Ja se kladim u sve što imam da tablicu množenja ne znaju.
Predsjednik SAD-a je izgleda izmišljena funkcija jer realno gledajući ništa se ne pita nego samo sluša kako mu vladari iz sjene nalažu
Isto tako Axis sile podrzavaju Iran na pravo da se brani i traze deeskalaciju :) osim ako Rusija i Kina hoce da testiraju THAAD, Patriot sisteme ;) i ostalu instaliranu opremu... Pat pozicija "Izrael i Iran" se mogu gadjati tako godinama, pipkajuci se na ranjivnosti :))