Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanje za gospođu UmnjakZuba, koliko ratova je bidon pokrenuo ili još vodi? Mada ni Žule nije bolji. Svi ste na istom pojilu.
Ova se divi satanu
A šta da radimo sa činjenicom da u ovom trenutku finansirate genocid u Gazi, i to je ok
I onda se ljudi pitaju zasto ga pokusavaju atentirati. ovakvi kao sto su ona to zele i ohrabruju.
amerika puna hitlera, sve demokratija na sopstveni nacin... svak je tumaci kako on zeli... a u ratu su 260 godina...
Može gospođa sad da priča šta god želi, gotovo je Tramp je definitivno prekucao igricu i sve sto mozemo jeste da čestitamo novom predsjedniku SAD-a.
ovoj Harris se sva kampanja svodi na napadanje Trumpa, ko da je neki nas politicar.
Tako je i kod nas u Zavidovićima nova načelnica(narod ne zna) cijelu kampanju napadala protivnike i pobijedi na kraju nažalost.
S njim bar čovjek zna na čemu je, a ova je dobro upakovana. U suštini se ne zna ko je gori!
Svi ste isti...razlika u 5 deka...
A Natanjahu?
sta ti pu znas sta je LIDER.
Hilmo
žule. lucija. bidon. Baš se nasmijah. Tek 13 komentara. Mogu zamisliti šta još će izroniti .
Pa dobro, Tramp i jeste Švabo porijeklom, pa i ne čudi
Ja sam gledao nekoliko snimaka njenih intervjua, al ona voli baciti suplju, jbt, hahahaha ostanes zabezeknut cijeli dan...gospodin tramp je vec bio predsjednik sad, kao sto je I Haris trenutna potpredsjednica..rezultate njegovog I njenog mandata smo svjedocili..nebo I zemlja...u korist gons trampa
Kamala, kad neprestano lažeš i obmanjuješ svoj narod i cijeli svijet, onda je logično da će doći vrijeme kad rečeno nema nikakvog značaja.
Like
Hilmo je za ovu demokrata