Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tramp nikada ne bi prošao psiho test.
Trump neka javi koju sifru ima... narcis ili psihopata.
Pa što Bidena nisi testirala
Šta ona ima testirati Bajdena?
Ovi kao biraju i imaju izbor. A u stvari kandidati uvijek isti, uvijek moraju apsolutno zadovoljiti minimum orijentacije u pravcu Izraela, ratova u svijetu ili tajnih ciljeva (osim nezavisnih koji nemaju apsolutno nikakve šanse da dobiju više od 2% glasova). I onda ovdje kao neko za Trumpa, Haris, Bidena. Pa seljoberi u svojoj državi glasaju za Ramu Isaka, i oni znaju šta je dobro za svijet.
I ti si sestro produkt Izraela
Mnogo mi je antipaticna i licemjerna,onaj Donald je makar transparentni kromanjonac.
Harris do pobjede, lutkoooo Moras pomoci Ukraine sestro Viva Ukraine viva freedom
Samo ove godine potpredsjednica uplatila Zelenom i Benji stotine milijarde dolara. Dok njeni gradjani jedu smeće iz kontejnera, spavaju po ulici, ako se razbole ne postoji zdravstveno, pas ima više prava na liječenje nego insan.
Show od države.Hollywood je projekcija njihovog društva,na platnu sjaj i zvijezde a iza korov i nastranost.