Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zena je veliki covjek humanosti. Pored toga jaka je i pametna. Sposobna je u 'svijetu muskaraca' u politici da sacuva svoj integritet. Klintonka je imala dobrih ideja ali uzme licno trumpove uvrede i to je skrene s pravog puta. Kamala je vise od toga. Ona je branila zene zrtve nasilja, kaznjavala velike kompanije zbog raznih koruptivnih dijela na desetine milijardi. Donijela je svojom inicijativom zakon koji stiti prava ljudi koji iznajmljuju stanove. Ona ce napraviti bolji svijet za sve.
Bice bolja od Cijanovicke svakom pogledu!?
Novi put naprijed u stari dobri neoliberalizam i još jači vojno industrijski kompleks, sve uz podršku genocidu i daljnjem američkom imperijalizmu širom svijeta, ali i uz prijetnje nuklearnim ratom s Kinom, jer amerikanci su ti koji prijete svima.
Amerikanci nisu ti koji prijete svima. Kad covjek dobije moc u ruke dosta njih postane neprijatelj covjecnosti i humanosti kad mu moc 'iskrivi' pamet i napravi mu um i pamet koruptivnim. Problem koji prijeti covjecanstvu nije niti jedna nacija niti grupa vec ova vrsta nacina razmisljanja. Znaci problem je odgovornost i samosvjesnost pojedinca da ne dozvoli sebi da moc ne napravi siledzijom vec ostane svijestan da svijet treba pomoc da zivi bolje.
Čestitke na urednom rasporedu zuba, svi se vide, do kutnjaka. Karijesa nema. Čestitke.
Dere to gospodin tramp, dobija blagoslov od kenedija, jarani moji, I da bog poslusa .....inace smo N@Y33@LI sljedece 4 godine, svijet ne moze podnijeti jos 4 godine "demokrata", ode sve u 100 pm
Bot.
Kamala 2024!
Ova zena je zlo... krivi za lose stanje u USA Trumpa a ona da onim Bidenom su unistili ekonomiju Amerike...
Amerika je zemlja konstutivnih naroda. Senat, Zastupnicki dom i Sud moraju biti podijeljeni jednako izmedju Bosnjaka, Srba i Hrvata.