Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravo ga obrukala prvi put i sad vise nesmije
opet bi bilo 3 na 1... nije lud
Nije ni pametan da je pametan ne bi mu smetalo ni 5 na jedan
Dva zla. Narandžasto i smeđe.
Donald je na prvoj debati izgledao umorno i jadno, na narednoj bi već bio dokusuren. I ovako ne shvatam ko glasa za njega, meni njegove fore liče na Borata (Haićani pojedoše mačke, pijte varikinu protiv Covida). A ne želi biti smiješan, on to priča mrtav ozbiljan.
hahaha prepo se zdapi
Prvo nije htjela 3 debata kao što je Tramp predlagao, pa nije htjela da odgovara na pitanja, pa je tražila otvoreni mikrofon, a sada hoće još jednu debatu. U kojoj će pričati laži, a moderatori je neće ispravljati kao Trampa? Čisto sumnjam da će Tramponja pristati, nema potrebe. U anketama su izjednačeni, a ankete su uvijek griješile na njegovu štetu.
pocjepala ga skroz na skroz
sad viSe nema izbora, razlika je prevelika u korist Trumpa, koji po projekcijama glatko osvaja preko 300 elektora
Obichno REMATCH u sportu trazzi poraZeni
U sportu da
Sjetila se još neke laži koju treba ispričati ili da još jednom čujemo kako je odrasla u porodici srednje klase kad je upitaju kada je ekonomija bila bolja, danas ili prije 4 godine. Žena ne odgovara ni na jedno pitanje, a moderatori ni makac.