Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato sto Ćamila kada god progovori, izgubi po jednu drzavu. Apsolutno nije sposobna da bude predsjednik SAD-a.
Tacno ne znas ko je gori, ona ili Trump.
Duboka država želi ratove. Bivši najratoborniji republikanac Dick Cheney se svrstao uz Kamalu Harris. Vojno-industrijski kompleks predvođen Lockheed Martinom obilato finansira Harris i demokrate. Bill Gates i Soros su sigurni u pobjedu Harris. Naivni ste ako vjerujete da Trump ima šanse.
Kako nece bit u problemu kad 2 godine bacaju pare na Zelenskog i lupetaju da Rusija gubi rat, a vamo nemaju centa za svoje ljude pometene uraganom.
ne bacaju nego zaradjuju ogromne pare na tom ratu. preko milion rusa je mrtvo ilisu invalidi. sve ide po planu.
OdAlahanjaDoAlahanja Pogrešne informacije imate na Poskoku. Nije milion rusa nego 300 miliona mrtvo rusa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hahaha koja vijest smiješna ko simphsonovi !! mrtva trka je svuda a ovi iz klix su sigurni 100%,,
Jaaaooo kakav kez, i umnjaci se vide.
Ko da je bitno ko ce da pobjedi kad se zna da su to samo Marijonete c/0 nista
Ode Kamila u bespuća poviestne zbiljnosti, evo Trumponje na pomolu :D
Ne zna se ko je gori, i to nije samo nas utisak nego i ljudi iz USA kazu isto.
Al zato svi i usa znaju da su Demokrati zavili Ameriku u crno zadnje 4 godine
Ma i ovu kamalu olitipa hahah
Ne znam sta bi demokratama pa nju izbraše.
Žaomijemnogo
Žene mogu biti v e o m a z l e. K a d i m d a š v l a s t...
Trump neće pobijediti na predsjedničkim izborima u novembru. Postoji mnogo razloga, ali najvažniji je da ga duh vremena neće podržati. Trendovi su ratni i devastirajući; ne postoji glas mira i dogovora. Elite koje stoje iza Trumpa pokušavaju ono što smo mi pokušali 1992. godine zaustaviti tok istorije i destrukcije. Nismo uspjeli, neće ni oni.
Jednostavno je pravilo: igra se mora odigrati do kraja kako bi svi akteri vlastitim iskustvom svjedočili njezinom besmislu. Suvremeni čovjek nema mudrost, kao da je dijete jučer rođeno, i uči pomoću najgoreg pravila pokušaj i pogreška.
A tko ste vi?,, ne bitni ,zrak,eter,,!!haha
Auuuuu. Ako gubi plave države nema promil šanse da pobjedi.
Samo oštro, Donalde!
Nestao kez od Tokia do New Yorka ha Ćemila?
Nisu Virginia i Minnesota bite jer zgubit ce Michigan u kojem zive vecina Arapa i Muslimana. Nece glasat za Trumpa koliko ce glasat protiv Demokrata zbog Gaze. Izgubit ce ova i to zestoko. Michigan ode i sa njim i izbori.
Ovo je kada biraš izmedju dva zla kao kod nas kada imaš ponudu bakir ili dino! Kao da biraš izmedju leukemije i tumora na mozgu!