Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odavno se nisam ismijao ko neki dan kad joj se zakocio na bini telepromter. Zena se dakle ukocila i samo ponavlja 3 puta sta joj je zadnje pisalo '32 dana' i bukvalno ne zna da nastavi.
K,G. Harris
Pucal se Kamala u Washingtonu?
Ova Bogme nema šanse da pobjedi Trumpa. Jednostavno nema tu harizmu da bude predsjednik USA, a primjetno je da ima i nizak nivo inteligencije. Amerikanci to ne vole.
Zemlja šerifa.
Kamo sreće da i kod nas žene imaju pištolje koje znaju da koriste.
Rado cisti 18 i 20 kalibar!?
dograbilaNaIglama prije 1 sekund POTOP SAMO DA KAŽEM DOŠLA SAM IZ NEMILE KOD ZENICE , NOGIRALI ME IZ POREZNE, OVDJE NIKO NE PRIČA SAMNMOME SVI MI JE3AVAJU MATER PO KANCELARIJAMA I HODNIKIMA ŠTA DA RADIM KOME DALJE NA KAZAN? ODO OPLEST PRSLUK KAPU I ČARAPU
Svi mi koji smo u cs 1.6 odmah bacali glock i uzimali deagle :)
U jbt tajni agent 007
Putin je uzbunio posade Sarmata Raketa sudnjeg dana. Malo pročitajte.
hahahahahhh
gilfara
Imam pistolj,mala ima zolju za pucanjem vise nemam volju
Ma po nekim zakonima ih cijenim...Teksas naprimjer imas pravo da se branis i cak da odma pucas na nepozvane, koji ulete na tvoj posjed itd itd...dok ovdje je zakon ako ti uleti lopov u stan ti se zateknes, on ima noz ti ga mozes nozem napadati, znaci istom silom uzvratiti, ali kako god u zatvoru zavrsavas HAHAHAHAHAHAHAHHA
Austrijski pištolj, kod toliko oružja ona Glock fura