Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trump je vec bio predsjednik pa niti je srbija napala BiH niti je rs se otcjepila niti je BiH usla u EU, tako da nama u BiH generalno ne igra ulogu ko ce da bude. Ako mislite da,ce Kamala doci u BiH i sloziti stvari na svoje mjesto nece, vi jutros koji ste ustali i koji neki otisli na posao, neki u njive, neki u kafice, Vi krojite i pravite ovu drzavu, vi trebate da radite u interesu drzave, a ne Kamala ili Donald
Svi vi koji ste s razlogom protiv Trump a.Da li vi znate koja je ovo vj ,es ,ti ,Ca
Svako razuman i ko cita između redova to zna, mada se Balkanu plasiraju vesti iz sumnjivih izvora.
Katastrofalno jutro za komšije
Znaci ona nastavlja gdje je on zapoceo
Trampa nije teško pobijediti jer je neuk i neznalica...ono što najbolje radi je oblatit,poniziti,ismijavati protivnika a sve bez i jednog argumenta !
kramp ni nema plan i program sve mu se zasniva na lilcnim napadima i ismijavanja izgleda ili nekih osobina protivnika. Kod onog dede je to moglo ali kod ove izgleda ne ide.
Bravo samo jak
naravno, kao i Hillary protiv Trumpa. Ovim zele da pokazu je bitka gotova i da normalna raja ne izadje da glasarekao bih. Ova zena je toliko fake, bukvalno kad je gledas vidis da bi za poziciju i bulje dalaups vec jeste
normalna raja? hahahahaha