Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rasizam na djelu. Izjasni se ti kao bijeli muškarac. Svakako ste se počeli izjašnjavat kako vam na volju.
Neka je Schmidt i Murphy nametnu
Hahahah, top!!!!! Odlican komentar. Ovi su napravili strasan cirkus od SAD-a. Prozivate Putina i Ruse... pogledajte ovu lakrdiju!!!
Inace Biden je ljubicast.
Nisi skonto sta pise vjerovatno zato sto nisi ni procito tekst vec samo naslov. Stvar jest u tome sto je biden bijel i ona je zabrinuta da ce ga zamjenit opet sa drugim bijelim kandidatom umjesto da izaberu nju za kandidata jer ona nije bijela.
@gooUser1687359276 nije zato sto ona nije bijela nego zato sto je potpredsjednica pa nema logike da nekoga drugog biraju pored nje
Džo je BOG !!!
Demokrati su se sami sapleli forsirajući Bidena. Tek kad su na debati vidjeli koliko su pogriješili, sad bi nazor novog kandidata. Pa mislim, vozdrica. Trump do pojbede!
Treba vratit Abraham Lincolna. Samo on moze ovo spasit. Jeste da on nije Demokrat, ali bolje on kao mrtav, nego ovaj sto svaki minut sve zaboravi.
Čime se bave i šta je u fokusu "demokratama", nije ni čudo da će Trump zajahati mandat. Totalna post-reality era.
Šta si uradila za 4 godine mandata, ništa, nigdje te nije bilo, a ti bi malo da budeš predsjednik
Kako ce ovi jednog dana da oberu bostan.....
Može li crveni? Ostalo ih je još nekolicina.
Pa više bi Biden dobio glasova od nje.
Ide Michael Obama....ide
Hochu ja, hochu ja, ja, ja, ja,
Najbolje izaberite Zahiragica,on je firaun nije bijel
Ovo nije rasizam hahah
I da kandiduju crnobijoplavog, Demokrate gube ove izbore.Dedo nema šanse za reizbor.(al neće on to zamjerit,on je davno zaboravio da je ikad i izabran)
A zar nije logicno da se predlozi najbolji kandidat a ne najbjelji ili najcrnji. Otkad su u svijetu kriteriji boja koze a ne strucnost sve je otislo kvragu.
Zsr se ne bira po kvalifikacijama? Ti bas u tome ne briljiras