Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mma vazno je saom da se ratuje protiv rusije pa neka ide sve k vragu
Ček malo, Poljaci zabranili paradiranja duginih boja, zabranili prolaz sumnjivih migranata, drže proteste, jer im se drumovima kreću hajduci bez papira i prevoze šta hoće i kako hoće, sa druge strane ekonomija im je u usponu, jedna od najsigurnijih država EU i štite svoje interese.
Cuj kamiondzije? Valja se kaze vozaci kamiona ili prevoznici, nije ovo zadruga novinarcicu nepismeni
Blokiranje granice sa Bosnom od strane hrvatskih rarara,stočara nije problem. Zašto Hrvati ne blokiraju granicu sa Mađarskom kada protestuju?
@fildzan...pa madzarska je poznata da je zice stavila protiv migranata ima godina. Dok kroz bosnu, poznatu rutu moze kako ko hoce...tu ti je odgovor.
Najbesmisleniji rat ako se moze nazvati ratom vise je neko lokalno sukobljavanje na manjem podrucju, stvoreno da se obori ekonomija i podigne inflacija, nastanu poremecaji, povecati cijene, napraviti jos vecu razliku izmedju bogatih i siromasnih, Ovo je rat profita i bogacenja nikakva borba za opstanak. Kako moze Ukraina placati milijarde dolara Americkim firmama za obnavljanje Ukraine u doba kada nemaju para za odbranu. Izvlacenje milijardi donacija kao i u BiH sto su radili
A kada su oni preplavili Europu onda je bilo OK. Ne volim što toliko tetoše Ukrainu ali i ovi Poljaci su bezobrazni.
Paja i Jare glavni.
Poljska - hijena Evrope.
Evropska unija (osim Njemacke) je golakita
Poljaci su nesto gore od krkana, znaci poljaci...
14.3.2024