Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sprema se… ☝️
Sprema se... Haarp? Sudnji dan? Allah kaznjava muslimane? Vanzemaljci? Molim sto gluplji odgovor, niposto nesto sto ima veze sa prirodnom pojavom.
Poplave, oluje. zemljotresi ove godine ne prestaju. Uzas.
Ku… moj bi ovakav kaos i neorganiziranost bili da je pukovnik živ. Velik si bio pukovniče, ali to nezahvalna stoka nije cijenila.
Pocelo je vec...
Sirotinja gine i sirotinja se u komentarima prepucava, dok krivci skede u svojim dvorcima i jedi zlatnim kašikama, Rambo amadeus je bio 100% u pravu sa svojom izjavom, a ima i ona mašs stara izreka koja to sve potvrđuje, para na paru fukara na fukaru, razmislite malo!
ne vjerujem da se ovo desava u Libiji pa arapska zemlja i gledaj katastrofe
Ako ima tri normalna komentara ovdje poljubim guscu.
čovjek nikako da shvati, da je poput buhe na ovoj planeti. I u cijelom nama poznatom kosmosu, jedino mjesto gdje možemo živjet. Planeti je to sve jedno, ona nas samo otrese. I da, Klima se je uvijek mijenjala, ali je pitanje brzine I adaptacije.
Neko se dobro igra sa covjecanstvom sirom svijeta ....:(
Joj primanja...kaskade na Miljacki duže zadrže loptu od naših
Prestrasno
Prokleti smo
Pa nije to zemljotres ko u Maroku pa da čitav svijet tu žalost i tu tugu razumije,,,, jednoj kad te voda odnese a drugo je kad te zemljotres odnese. ETO TI RAZMIŠLJANJE ČITAVOG SVIJETA DANAS
ne seri
Allah čuva sirotinju
a sto ih je napravio sirotinjom ako je svemoguc?
i kako ih tacno cuva kad je 2000 ljudi umrlo?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vazda po sirotinji :(