Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vođo ummeta (barem u ovim trenucima), Allah neka te pomogne i zaštiti! Veoma strpljivo i odvažno se nosi protiv Zapada, i pored višedecenijskih sankcija i napora na njihovu državu svim mehanizmima. Zamisli kad moraš NATO i američke trupe slati u velikim brojevima protiv omanje paravojne grupe, šahovski su ih nadigrali, a šah je iranska igrica.
Sankcija i napada*.
Nama je u ratu najvise pomogao Iran. Poslije rata jedna od najzasluznijih zemalja za opstanak ove drzave je Izrael. To ovi kratkopantolonasi ne zele da priznaju
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo deri C. I. O teroriste
Tako je nece po tvojoj kuci Izrael lansirat balisticke rakete ;) Sta te briga.
"The moment an Iranian Ballistic Missile crushes a Palestinian in Jericho" ovo su zrtve vaseg kulta.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovi su se odavno presli granicu arogancije, ali su zaboravili na faraona koje bio i kako je zavrsio.
Što tako niste aktivni u našoj državi da otjeramo lopove??? Više ste aktivni za ostale, nego za svoje. Nije ni čudo da nam vladaju Ramo, Forto, Dodik, Bakir i ostala banda. *** najveće, digao im se *** za ostale, a za našu domovinu boli ih ***. Naše patriote :D čekaju da schmidt svabo sve riješava. Nesposobno stvorenje.
gori izrael, njihovi mediji i propaganda izmišlja i laže
Dvije osobe lakše ozlijeđene... bravo
Iron Dome može presresti manje rakete, ali balističke veće ne može, plus Kina i Rusija trpaju naoružanjem Iran koji je sad ciljao vojne ciljeve, a kasnije će ciljati sve redom, Izraelu se mora pokazati da ne mogu napadati kako i koga hoće, sad vide da se i njih može napasti.
Bude li Iran ciljao sve redom, Iran ce u tom slucaju biti potpuno razoren i spaljen radijacijom da nikakav oblik zivota tu vise nece biti moguc za narednih nekoliko miliona godina.
Volim Iran, baš ga volim
https://t.me/oluja_al_akse Bez cenzure telegram
dosta šijske propagande ima na tom kanalu
Ispalili više nego prvi put, dakle najmanje 400 raketa
Trebali su i Huti i Hezbollah da zarokaju kad su Iranci zapucali. Da im iron dome pobudali od kiše raketa. Čuj većinu presreli a ovamo snimci po X-u i Telegramu govore drugačije. Ja bi im svaki dan bar po jedno 500 komada odvalio sa svih strana, tj. Irana, Jemena, Iraka, Sirije i Libanona da osjete šta je raketa dok se sunčaju na plaži.
Uskoro rokanje Teherana.
ovdje u bosni ko da se čeka nova godina
Dobro jeste li vi gledali snimke, šta je srušio ni 20%, prolaze kroz odbranu kao sedma na vozući.... Ide ide ide
Uvlacili su Iran skoro godinu dana u rat (praveci "nered" u Gazi), i uspjeli su isčačkati mečku. Sta je stvarni cilj kazaće nam naredni period. Jenkiji ne znaju za mirno i spokojno stanje nego sve suprotno tome. Kakva p*zdarija ocekuje svijet ne zelim ni da zamisljam. I upamtite dobro jednu istinu: Nema rata bez demokrata!
Živ bio Khamenei, Bože Blagoslovi Iran. Od pomoći za našu Armiju u ratu, do pomoći Palestincima. Veliki Iran!
Izrael ce gadjati Iranska nuklearna postrojenja veceras. Baj baj od Allaha
pakšu, miran