Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj Bože da se dogovore. Amin!
Šta god da dogovore fasovat će Ukrajina. Isto ko i mi.
Sad Ukrajina dobija svoj Dayton, sa 3 Republike Srpske
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Aj u Neum
Rusija želi dogovor da bi izbjegli sramotu i neuspjeh, tigar od papira, poslije ovoga neće imati nikakvo poštovanje kao vojna sila!
xDD
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naravno da ima šanse za mir. Potpišite da se NATO ne širi dalje, Rusi marš iz Ukrajine i mirna Bosna
Nepismeni ljudi pisu ovdje komentare kao da su vojni analiticari...Dno dna...
Nema dogovora sa Rusima, i sa srbijom nije bio moguć nikakav dogovor sve dog nisu bili bombardovani.U ovom slučaju biće kako Rusija kaže, jer im se može
Svaki višak dan rata za Ruse im je ko poraz, od ekonomije, vojske, žrtava..
Biće rješenja, ali ovim licemjerima sa Zapada se sigurno neće svidjeti.
ako su pametni dogovoriti će se...a ako se dogovore mijenja se slika Europe totalno...Rusija s Ukrajinom,Bjelorusijom,Kazahstanom je velesila...uz USA i Kinu jedina...EU je organizam s posebnim potrebama koja je u odumiranju....Rusija se vratila na velika vrata ako Ukrainu sebi privuku
Jednostavno se dijelimo na ljude bez karaktera i ljude sa karakterom. Prepoznajte se u komentarima.
Putin je nacionalno i mentalno bolestan čovjek, nažalost i bojim se da s njim nema dogovora
na nagovor milanovica prva tema ce biti izborni zakon u BiH pa tek onda medjusobne nesuglasice koje ce lahko rijesiti
AHHAHAHAHAHAHHAH, plač.
dobit ce Ukrajina ponudu koju ne moze odbiti
Putin postavio uslove kako ne bi prekidao rat
Kliksašima je logično kad SAD i Izrael nemilice "proaktivno" i "preventivno" napadaju čitavu planetu na i samu pomisao da njihovi protivnici imaju iole naprednije oružje, kad to u mnogo manjoj mjeri uradi Rusija doslovno na svom pragu, nešto ne štima. Kod Kliksaša je licemjerstvo na haj level.
Pregovori dok se ne dostavi gorivo ruskim tenkovima, onda nastavak.
Hajde, nadam se da strasti smirene.. k'o i u svakom ratu, obična raja nahebe najviše! Nego baš me interesuje kako će se gosp. Putin reintegrisat u civilizaciju? Blitzkrieg nije uspio.. definitivno! Možeš zamislit sad kako su se stvari odvijale u pozadini, daleko od očiju.. Definitivmo ćemo svjedočit nekom novom poretku.. mislim da je i Kini ovo lekcija! Nece joj pasti na pamet da čačka mačku na Taiwanu.. zabi NATO u gostima, bez ispaljenog metka(zvanično).. dakle, samo NATO-OTAN!!
Sta ima da pregovaras sa cojekom koji je slagao da salje mirovne trupe ? , pa kakve su mu onda ove ratne hebo on mater svoju .
Ma samo pobjeda ili smrt.