Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta znači stati iza arapske braće ? samo na riječima ?? kako amerikanci staju iza izraela, ne samo riječima već i djelima. Šalju pomoć milijarde dolara i na sve to šalju i oružje. i na sve to šalju i vojsku svoju. To je pomoćč DJELA a ne riječi.
Podrzali su oni njih, nisi u toku. Haniyeh je bio pocetkom prosle godine u Kini, oni su im dali tehnologiju i tehniku da izvedu napad, ako se sjecas arapi su tad pregovarali s izraelom da se ukine palestina. Neces u vijestima vidjeti ali ta operacija je bila znacajan udarac izraelu, jer su se rijesili svih spijuna i dousnika
A bracha Ujguri?!
Jeli vam izvjesni Amir K zabranio puštati bilo kakve komentare o toj zemlji
izgleda
Tvoje riječi nemaju nikakvu težinu. To ništa apsolutno ne znači u praksi. Ništa, nula obična. Radije se nemoj ni javljati. Pusti ljude nek se sami snalaze kako znaju i umiju.
Prvo podrzsvajte muslimske Ujgure u Kini a ne da i drzite u logorima ! Onnda cu mozda i povjerovat da podrzavata Arapski svijet
Sami arapi neće da stanu uz njih
A Saudijac glanca Ferarija
Saudijci su iz porodice Saud koje po ugovoru CIA cuva od vanjskih i unutrasnjih neprijatelja. Za uzvrat, saudijci ce svu naftu prodavati americi.
Rusi i Kinezi su zadnji otpor cionistickoj vlasti. Sve koji su protiv ovog nehumanog rezima treba podrzavati u svakom pogledu
Alo zemljače, pa gdje ti je masa..
Sad kada krenu komentari kvazi strucnjaka za Ujgure :)
Gospodo Kinezi, ako vam je stalo do ljudskih prava, prestanite prvo ugnjetavati narode u vašoj državi kao što su Ujguri, Tibetanci i sve ostale koji nisu Han Kinezi
Neradi se o Ujgurima i dr. ovo su viši Državni interesi Kine a to je Iran, Ameri znaju koliko Iran izvozi za Kinu i koliko bi se ugrozila ekonomija Kine pa zato ovo rade.
gospodine ako bi se bavio geopolitikom prvo istražuj i čitaj a ne samo ponavljati narative zapadnih medija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znaju istočni narodi skim imaju posla
Istočni narodi se ne mogu riješiti svojih autokrata. Ovde kmečanje da ništa ne valja a tamo ne mogu instalirati obične aplikacije ako se to državi ne svidja. Ovde ih masa ne zna šta je vpn a tamo ako ga nemaš u medijskoj si izolaciji.
Samo polako, sve ima svoj kraj
Koje slihtanje. A ugnjetavanje i prevaspitavanje Ujgura?
to ima samo u zapadnim medijima a zapadne države zabranile odlazak novinarima tamo. ujguri žive mirno i sretno