Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da su Lessiju kinezi bili gazde, ku*ac bi se vratio kuci..
Vratio bi se al sa rolnicom pekarskog papira, da ga manje boli
Dobar dobar
Kakva je pita od šišmiša pitam za nanu
Imaš i pitu od autobusa, busovača se zove..
Šta se CNN-a i SDA baliya tiće šta će kinezi jest. 30 miliona amerikanaca i 400.000 Bošnjaka polugladno.
Mamlazi, prebacite se na kosher ishranu.
Cudo govna ne jedu
Samo siromasni Kinezi su jeli sve i svasta i mi jos nismo svjesni kakva diktatura vlada u toj zemlji, a zar bi normalan čovjek jeo pujde i sismise i ostalu gamad da ima para kupio bi on kakav stek itd.
@gooUser1559227507 Druze nemoj da se brukas po resoranima je samo elite koja ima para na bacanje a neki od njih deblelo placaju da bi jeli ljudske fetuse kakva sirotinja jede rizu .Ne jede pitu ko ima nego ko je naucio .
Ludost.
Pogani mrski odvratni. Svi zbog njih ispastamo.
Neka se jedu izmedju jebali majku svoju
Da li ce iko ikad tuzit ovu gamad, za izgubljene zivote, kolaps privrede?
@LuciferovHram Za sta ih tuziti? Zbog prirodne nepogode? Ili zbog nesposobnosti i mutavosti Amerike i Evrope da odgovore na prirodnu nepogodu sa 3 mjeseca upozorenja?
Pas koji laje nije dobro skuhan! Stara kineska poslovica
Kinezima zabraniti šišmiše i cuke,isto kao i krmači zabraniti da ne jede govna.
"Konzumiranje divljih životinja nije uobičajeno u VEĆEM dijelu Kine". Ali je zato kod nas uobičajeno reći da su SVI Kinezi peksini
Kinezima ništa ne vjerujem , a i robu iz kine više ne kupujem .Šta god da se kupi nije kvalitet , poslovica kaze ko jeftino kupuje , kupuje dva puta . Pa sad računaj
Napokon ce i sismisi prodisati!
Otkako su ljudi počeli dijeliti zajednički prostor sa životinjama,virusi su se raširili...kuće su za insana,štale za hajvana.
Jel bar taj sismis mariniran u soja sosu ukusan?