Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko ja znam Kina je priznala davno ove države, puni su go*ana
Protjerati smecarske spijunske ruske i kineske "diplomate" iz cijelog civilizovanog svijeta.
Nikad u istoriji nisu postojale npr Estonija ali nikad. Bili su dio Švedske i Poljske a Ukrajinu je stvorio Lenjin 1922 godine - dekretom a oni mu ruše spomenike zbog nasljeđa nacizma.
Ali sad postoje i imaju pravo da postoje i niko im ne moze niti smije osporiti pravo da postoje!
Nije ni Bjelorusija, i treba da se vrati pod kontrolu Litvanije.
Kosooki jedači strvine kroje svjetsku politiku danas
Koje pravo ima Kina da komentarise istoriju? Vole da kazu da su najstariji, a postoji najmanje 10 modernih zemalja koje su starije od Kine (Etiopija, Grcka, Irak, Iran, Jordan, Egipat...). U tih 2,500 godina koliko daleko ima dokaza da postoje, su uspjeli su da izmisle 3-4 stvari (papir, kompas, barut, stampanje) i da doprinesu nauci i tehnologiji vrlo malo. Pa prijatelju, to sto si 2,500 godina zaljevo rizu i gledao u nebo ti ne daje pravo da pametujes...
Kineski diplomata, je noćio na mrvama daj mu vode brzo preko mašica!!.
Zasto je ovo pod temom rat u Ukrajini??
Šing Ping sklapaj igračke dupljake i ne pametuj bez potrebe.
Po istoj logici za Kineze onda ne postoji ni Rusija, i ona je nastala raspadom Sovjetskog saveza?
Mi smo na ovom planetu nesto kao mikroflora u crijevima gdje postoje dobre i loše bakterije,gdje dobre vladaju bolje se i živi a ove loše vidi se čemu teže unistavanju svega oko sebe pa čak i sebe ubijajuci domaćina u kojem žive.
Strucnjak za gastro, imas li mi sta preporucit za malabsorpciju?
Samo su bre Rusija, Kina i Srbija zemlje koje treba da postoje, koje je bog sa nebesa spustio na zemlju. Sve druge zemlje su umetne tvorevine.
Protona mi, treba poceti, koliko se moze, sa izbjegavanjem kupovine kineske robe. Nadam se da ce uskoro velike kompanije poceti prebacivati svoju proizvodnju u druge, manje maliciozne, drzave.
eto samo još da te kompanije prestanu biti pohlepne za jeftinim uvjetima, što bi značilo nikad.
Žućo začepi i idi beri rižu
sada one druge iz USA pošalji da beru pamuk i sve 5 ;)
NEMA GORE BAGRE OD KINEZA
kad se nekadašnja fukara uqrči dobiješ ovakve despote..... bolje americko g0vno nego istocna pita....
Gužva u 16 metara prenijela se na gol crtu.