Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda na sismisa ispod saca i kera na raznju. Mada to nema veze sa virusom al je gadno bljak
@LordAjdzent A i to je pitanje jel nema. 80% kojekakvih epidemija vazda je od njih. A nulti inkubator uvijek bude neki prodavač sa jang ming pijace gdje čitav zoološki vrt možeš naći oguljen kako visi.
Pusti minutu sutnje,donesite zakon o zabrami ubijanja sirovog pasa i zabranu jedenja svih sumnjivih vrsta za prenos bolesti i naravno posto se hvalite kako ste ekonomija broj 1,nadoknadite sto smo izgubili radna mjesta i propast ekonomije pusti minutu sutnje..nista od tog nema..Saljite novce i donirajte medicinsku opremu-duzni ste !
ko ih jebe, ne pomaze nam nista njihova sutnja.. treb ih sve pozatvarat i neka borave u jebenoj kini i pomru od svojih sranja
jbaše nas kosooki
Možda da počnete govna jest?
Moze li to jesti misa, sismisa, psa, kojekakve baje, crvice I kakve sve gadosti, to je nenormalan narod, da ne upotrijebim grublju definiciju..
Sto Mile ne lobira kod ovog ovdje ambasadora NRKINE..Da nas poguraju kojim sleperom medicinsjih aparata..Zna se hvaliti odlicnim vezama RS-Kina i sta je Mile sa Rusima? Sto ne izlobiras jedan avion opreme? Pa,ti si Predsjednik Mile..trazi,kukaj,moli..umiru ljudi.
Bolje da prestanu jesti slijepe miševe
Trebali ste odati pocast tako da ne jedete sismise.
3300 umrlo od 2.000.000.000 i to je neki problem i sve stalo zbog toga? U periodu od decembra do marta prosle godine siguran da ih je više poginulo u saobraćajnoj nesreći,izvršilo samoubistvo,umrlo od zagađenja zraka,palo niz stepenice... Ovo je smiješno šta nam rade!
@GenJalac ne pametuj, Kovid 19 je novi virus. Tek kad se pronadje lijek pa kad bude standardno oboljenje sa standardnim lijecenjem, nece se vise ovako tretirat.