Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve sam ubjedjenija da je Hamas amereicko/izraelska tvorenivina koja im pravi izgovore da rade sranja.
Kao i ISIL. Napadaju bas kad treba i kad Izrael pocne gubiti podrsku. Vodja Hamasa bio u Izraelskom zatvoru pa onda pusten na slobodu nakon sto su ga lijepo obucili...
Nece ,
I opet treba izgraditi sliku u kojoj Izrael uvijek izgleda na strani mira, a sve ovisi od Hamasa! Na veliku zalost Izraela svijet je otvorio oci. Vise "ne pali" ni holokaust, ni antisemitizam, ni jedina demkratija na bliskom istoku, ni taoci, ni teroristi, ni nacisti!
Israel’s spy agency Mossad played a role in this divide-and-rule game in the occupied territories. In a 1994 book, “The Other Side of Deception,” Mossad whistleblower Victor Ostrovsky contended that aiding Hamas meshed with “Mossad’s general plan” for an Arab world “run by fundamentalists” that would reject “any negotiations with the West,” thereby leaving Israel as “the only democratic, rational country in the region.”
Hamas su Izraelci upravo i napravili zbog razloga da nikad nema dogovora i da ovi bacaju improvizirane raketice od oluka preko ograde i tako "opravdaju" reakcije Izraela.
Bidenu pred izbore treba makar jedna pozitivna stvar u njegovom mandatu , ali , , , ?
ne smije netanyahu prekidat rat cim ga prekine skinut ce ga sa vlasti ben gvir i ostala banda
I on je u problemima ima protesta i u Izraelu ali mediji to ne prenose da ne spominjem stalni rast prezira u svim EU zemljama pa cak i USA Izrael gubi svoj kredibilitet , pogledajte malo sta se desava na njihovim univerzitetima , ako sada ne prestanu situacija u citavom svijetu ce se jos vise pogorsati.