Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
protiv sam putina i agresija na ukrainu ali sam isto i protiv duplih standarda jer kad putin pravi neke rakete onda je to eskalacija a kad zapad pravi rakete to je "interes"nekako je zapad uvijiek u pravu i njihove rakete ubijaju bezbolno
@h8er a ko biva prije nisu imali prije rakete koje mogu unistiti BiH a mogle su unistavati svako kutak zemaljske kugle?
Nije rusija eu, da se savija kako kauboj želi.
buraz rusija se savila od sankcija da je putin morao ici na noge kim jong unu da ga moli za oruzije. Jel ti pratis politiku ili samo kao botina gutas propagandu?
Kasetno naoružanje je odavno zabranjeno Ženevskom konvencijom, ali jenkiji to i dalje proizvode i daju zelenom koji to masovno upotrebljava
Svijet Polako ali sigurno dobija Najjace I najmnogoljudnije Vojne,Ekonomske blokove,a koji se ne ticu EU I SAD!!! Moć SAD I EU je oslabila za 50%. Briks+ I Šos+ su alternative ovom napaćenom svijetu. Novi Swift! Nova Brics Valuta! Novi Nato! Nova EU! Nova Fifa! Ameri,spavate li mirno!
Rusija je u talu sa Sjevernom Korejom nista tome vise ne treba dodati, to je odmetnuta kriminalna autokratska drzava i to je to.
ovdje komentari na aparatima - prvo se naspavati pa onda komentarisati
klizi
Kofrce se kao uvijek. Ukrajina im je kapak
Niko ne prenosi kakve zločine čini Ukrajina, nisam na ruskoj strani, ali uzmete dole Krim po civilma na plaži sipaju granate kao kiša, naravno toga nema u medijima. Pored toliko oružja i novca gube rat.
Skonto da prijetnje nuklearnim ne piju vise vode..
Nisi ti skontao... U pitanju i jesu nuklearke
Ovaj lik isto dijete od 5 godine, kad ga ne ide raditi ce i proivoditi sve sto ne nedozvoljeno...da si neki bata bio bi najbolji u dozvoljenom.
Očito nisi pročitao. Amerika se prva povukla iz sporazuma ona samo eadi isto. Sa djecom se moraš ponašati "dječije"
Ode ovo sve naopako