Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Racun bez krcmara
Isto onaj zao lik iz crtanog
Nećemo u EU hoćemo slobodu.
jel se jos neko nada da cemo uc?
Nadaju se samo ovi koji bi da idu ali ne mogu
Englezi su najpametniji potez uradili kad su izasli. Vidis da ovo sve prelazi u cirkuz
Kako nisu, ekonomija stagnira, robu koju su isporucivali u EU glavnom trgovinskom partneru u roku 48 sati sada trebaju sedmice za papirologiju. Investicije se smanjiju a finasijski sektor seli u Pariz i Frankfurt. I navodni glavni razlog da zaustave imigraciju - imigracija veca nego prije izlazka iz EU.
BiH kao i sve zemlje zapadnog Balkana su odavno trebale biti u EU, kakvi uslovi i gluposti. Balticke zemlje (tada).ispunile uslove? (Ok sada su za respect, sve vise lice na Skandinaviju, ali govorim o 2004.) O Bugarskoj i Rumuniji da ne pricam uopste
Tužno brate, neizabrana elita bankarskih lobija odlučuju o sudbini demokracije.
I ovaj Klix je kao ova na slici, nemozes izraziti svoj stav zbog cenzure Klixa
Priča o Baltiku, Ukrajini i EU ogoljeva politiku duplih standarda. Svaka zemlja sa istoka je usla u EU preko reda, bez ispunjavanja uslova, sem da se Rusima gurne prst u oko. Puno važnije za nas Ursula i Plenković su u koaliciji, novi mandat, novo šamaranje BiH
Nakon nove ekonomske krize pitanje je da li ce EU opstati, sve clanice ce individualno traziti rjesenja za svoju ekonomiju. Dominacija Njemacke i Francuske sa padom industrijske proizvodnje ce nestati, a sa njom i moc Brisela. Ako detaljno analizirate podatke vidjet cete da je EU ekonomija u konstantnom padu od 2008 godine, nakon krize, kroz visoku inflaciju odrzavaju BDP na priblizno istom nivou ;)
Btw. nova kriza ce biti jos devastirajuca, raste konkurentnost na globalnom trzistu, dok ista u EU opada zbog loseg obrazovnog sistema, korupcije i relativno niskih plata, slabih mogucnosti za napredak. EU je vec sada Unija molera i zidara, oni bolje zaradjuju od mladjih inzinjera i menadzera, a u takvoj poziciji se ne mogu ocekivati inovativna rjesenja za industriju ;)
Ursula dok ne razvali EU neće izlaziti iz politbiroa.
Alo zato šo rojecoma doticne EU bastini krscansko jaevreske vrijednosti po tome Bosna i Hercegovina se tu ne uklapa. Tako da mi nikad necemo uci u EU i nadam se da necemo.
Da Ukrainu prime u EU!? Etp ispunjava sve uslove. Dugova u nedogled i korupcija u tri nedogleda. Takvi morate biti. I eto vas u EU. EU je jos samo tuga i rasulo.