Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Austrija je bila čemer i jad za Jugoslaviju
Za BiH je sigurnost u BRIKS-u zapad je skrenuo sa ljudskog puta.
Pitanje je da li lijevo može biti desno kada odeš previše lijevo i obrnuto! Nekome Istok može biti na zapadu, sjeveru i jugu! Znači nije do njih već kako se mi pozicioniramo u odnosu na njih! Recimo alija i bakir nam se ukazali sa patriotske strane pa kada smo krenuli u tom pravcu oni pobjegoše i napraviše sačekušu pomoću uja i četa
Ko od nasih u AT nije izasao na izbore neka se ne zali.
Šta reči o doseljenjicima sa Zapadnog Balkana. Desničari ih protjerali iz domova. osiromašili im porodice.... U EU mole Boga da pobjede ljevičari a opet na Balkanu navijaju za desničare. Zapadni Balkan je prokletstvo, nepopravljiva rupa mržnje.
Pukni da zavrsimo vise
Jbte, u ovo moze povjerovati samo neko ko nije mnogo inteligentan, to jest, jedan prosječan Klixov komentator koji cita samo naslove. Pa nije Austrija jedna Amerika ili Rusija pa da njeni desničari mogu ugroziti cijeli region. I oni moraju igrati onako kako Amerika kaže. Ovaj valja gluposti.
9 miliona je otprilike manje od 1/4 stanovnistva sto ima California . Samo sto nemaju Hollywood, Apple, Google, Facebook, Dolby, pa cak i Teslu donedavno, nemaju ni narandzi da snadbijevaju pola planete, niti luke koje prime kolivinu robe kao pola Evrope .. Sila Austrija. Ljudi ne znaju racunati. Svi Evropljani moraju u EU da nas prave sile ne mogu sutirati kako zele.I Balkan se mora opametiti
Imamo trojku da stiti drzavne interese hahah
Bakire, opet si izašao iz trezora a nisi pitao ženu.
Hoćeš li to reci da su Bakir i njegovi SDA ahbabi bolje "štitili" interese BiH? Kako? Da nije onako kao tokom pandemije kad je narod umirao, a oni ukrali 10 miliona KM na respiratorima, odnosno iz državne kase ?
Kakav glupak, to je volja naroda Austrije i ne vidim kakve veze ima stabilnost Bosne sa izborom naroda Austrije.
Ako se ti n3ćeš baviti politikom, politika će se baviti tobom
Ma nemoj?
Ma necu ni izaci na izbore, necu vise ni da se zanimam politkom...Imam 30 godina, Dodik, Covic i Bakir su mi mozak izjeli, a tek ostali narkodileri koji su u vlasti...Ne zanima me vise nista, nek krade ko hoce, radi sta hoce, neka mrznje ako narod voli, sto ja komsiji da objasnjavam sta je ljudski a sta nije...Sretno vam bilo narode BiH na izborima, sto vise nacionalista izabrali !
Slazem se sa tobom. Pametno zboris. Ja živim od politike i meni je dosadila da mi toliko novca donosi. I svako jutro kažem sebi i odem na poso i kažem sekretarici ali ne vredi njen osmeh i ono ozadi u trenutku .... politiko hvala ti