Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad mi nece biti jasna ova vrsta fanatika. Sta te navede da uopste posmatras jednu naciju kao ‘podljude’? Strasno! Pameti, pa zdravlja
Šteta što i ovaj nije crko kao kćerka mu
Mobing i zlostavljanje u djetinstvu i mladosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ludak nasao plodno tlo za svoju bolesnu ideologiju........elita koja pati za bivsim SSSR nesposobna za reformu i unutrasnju revoluciju. Rerrogradna politika koja donosi razaranje, tragedije i siromastvo
pa jesul fašisti ili komunjare , nije da su nešto bliske ideologije
#d4d0 Život čovjeka u zemljama zapadne 'civilizacije' jako je cijenjen te su zbog toga pelcovali otrovnim mrna genskim terapijama preko 80% stanovnika!?
pišam vas obojicu
#d4d0 Opsadu Lenjingrada,danas St Petersburg, je u okruženju 872 dana držao Staljin? A bitka za Staljingrad bila je bitka Staljina protiv Staljina? https://www.24sata.hr/news/opsada-je-trajala-872-dana-a-prezivjeli-su-bili-hodajuce-sjene-647244
Tesko onome koga putin brani i dodik hvali XD
Koja nakaradna zemlja osim srbije moze ovo da podrzava????? Poslije drugog svjetskog...koja od zemalja istocnog bloka je procvjetala pod rusima????
Lik odbacuje veliko resetiranje,lgbt degeneraciju,zelenu agendu, pelcovanja mrna otrovima,zamjenu mesa bubama i insektima za što već postoji fabrika u kanadi koja plasira proizvode za ljudsku ishranu od insekata, depopulaciju, a vi ga jos nazvaste fašistom iako je 25 miliona pripadnika njegovog naroda poginulo od istog fasizma!Najgluplji, kretenski komentari bez trunke logike i zdravog razuma mogu se naći ovdje!
...kakvih ba 25 milijuna. Jest 25 milijuna tadasnjih sovjeta, ne samo Rusa poginulo, ali ne od fašizma, nego od staljinizma i komunističke ideologije. Život vojnika ili čovjeka u Rusiji ništa ne znači. To se vidi i u ovom ratu.
Pseto
Да се убрзо сретне са оцем и монголоидним пигмејом.
Ako neka ideologija ili filozofija koristi termin "podljudi" onda je jasno da se radi o zlu. Isto tako ako dekadentno ponasanje nekog društva nije otvoreno nego skriveno onda to nije konzervativizam nego licemjerje. Rusija ne nudi stvarnu alternativu zapadnom nacinu života, Rusija nudi opresiju. Ne znam na osnovu cega sebi daju za pravo da se postavljaju kao moralni kompas svijetu. Na moskovskim ulicama zivi desetak hiljada maloljetnih beskućnika
Djaba sve kada ti mogu najblize iz famelije dignuti u zrak. Dokle ce Dodik jos pjevati nemoze nam niko nista vidjet cemo. Slab mu je aparat a ogromna famelija i los polozaj da bi ga mogao zastititi ukrainske sluzbe ko ja je vjerovatno u kooperaciji sa Kosovsko-Albanskoj.
Materijal za džehennem? 🤔
ko je hvalio dodika pojeo govno s njim.
Bogu jedinom hvala pa ga je smrću kćerke vratio na fabričke postavke. Nije lako dijete izgubiti, to mu je samo opomena. Nakon svega sad mi je žao što Švabe nisu protutnjali 1944 Moskvom i Rusijom. U stvari Rusi su najveći fašisti, nacisti i pritajeno zlo !!!
Evo reći ću ja. Još jedan bolestan um koji nam radi o glavi.
samo gazi fasiste