Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I naravno da je imao paihickih problema… samo da se drugacije zove bio bi terorista i na krovu fakulteta bi ostavio licnu kartu ili pasos…
"Najprije je ubio oca u Hostounu, a zatim krenuo u Prag. Raspolagao je cijelim arsenalom, policija je pronašla oružje kratke i duge cijevi, te eksploziv." . Njemacki medij tvrde da je židov, služio u IDF-u u tu stekao iskustvo u korištenju automatskog oružja. Uostalom odakle mu taj arsenal oružja ? To samo bivši vojnici imaju, nije prag Amerika pa da ga student kupi.
“Terorist” je osoba koja koristi nasilje, posebno izvršavanjem terorističkih djela, kao sredstvo za postizanje političkih ciljeva. Pošto je, na primjer i Alija Izetbegović u svojoj islamskoj deklaraciji govorio o političkom islamu i da se ta religija uopće ne može uskladiti s europskim političkim sustavom, osoba koja uzvikuje “Allah akbar” dok ubija jeste terorist. Kontaš razliku?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne do Bog da je ovo kakav musliman uradio.
Kakvi prikriveni ludaci hodaju bog zna, ovi nagrađivani dobri učenici izgleda imaju problem da budu najbolji a znaju da, su poremećeni, onaj mali Kosta bio super učenik, inteligentni a ludi, jbte to je kombinacija katastrofa.
Jel terorizam znal se sta?Ili je ipak samo pucnjava.Licemjeri!
Lakija prenijelo
Jel terorista ili nije? Kako se kategoriše
Upravo javljaju da nije teroristički akt ? Da se ubica zove DavUd, bio bi, kad je David, onda je neuračunljivost i nervoza, usamljeni revolveraš...
Ukinite komentare pobogu !
Boze samo pameti,nista drugo mi ne treba.
kako smo postali imbecilni i debilni sve gledamo kroz neku religijsku pripadnost, kao da smo u srednjem vijeku. nije ni čudo što je sve više sra*nja u svijetu kad su svi kao postali veeeeliki vjernici i ljubitelji imaginarnog prijatelja. a u stvarnosti je to puno drugačije, samo lova, nafta, teritorije i materijalno se pikaju.
kršćanski terorista
Zasto niste napisali terorista, a da jer nije misliman..
slabo posjećivao czech glory hole pits..specijalitet Praga
Blago onom ko postuje drugog i onom koji je je pri zdravoj pameti danas.. Da li je ovo stvarno predznak Sudnjeg dana, ovolika tlacenja, ubistva..Ovo je haos
Šta kažu ? JEL IMO KAKVIH arapskih knjiga?
posto je zidov morali su bar nesto izmislit pa i to da ga neki rusi inspiriraju...inspirise ga ubijanje u gazi
Zidov