Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka im cast, ljudi su pod okupacijom 80 godina, treba imati hrabrosti za ovo
Jest, lako je tebi iz komfora svog doma davati potporu za akciju koja će Hamasu (i vama raji iz sarajevskih sokaka) dati samo kratkoročnu satisfakciju, a srednjoročno i dugoročno donijeti samo još veću izolaciju i bijedu i njima i palestinskom narodu.
AlfaOmega1@ Pa, neka donese jos vecu bijedu i izolaciju. Bolje da ih sve pobiju, nego da zive ovako kako zive. Sta, treba dici ruke i cekati milost od fašista? Treba cekati na slamčicu da im daju vode, hrane, struje itd. Nije to vise podnosljivo.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Napad na okupatora,tlacitelja.
Ovo vam je pogrešan lik kojeg spominjete, ali zapadna propaganda se uvijek svodi na etiketiranje na izoliranje jedne osobe i onda je lakše na njega fokus držati i lažima optuživati i tako masu hajcati, ovo je zapadna propaganda kao i moguće one otete žene ,može biti režija zbog hajcanja mase, treba biti oprezan sa zapadnim medijima jer dosta lažu za ispiranje mozga kao i što ovog navode da je Ghost i neke priče svaku noć spava kod drugog borca, to je zapadna bajkica
cekaj ba...pa vidi ovaj nije nabildan i istetoviran...sto bi rekli nasi nargilasi...nije opasan...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Klixe, 'izraelski zvaničnik Shin Bet' je zvaničnik Shin Beta. Shin Bet je izraelska sigurnosno-obavještajna služba.
palestinci nemaju sta izgubit - imaju samo izbor da zive ko kerovi bez igdje icega ili da poginu u borbi - to je narod koji nema ništa od zivota......
Kazu ovi novinarcici "Glas mu je bio miran i precizan jer je prenosio uzasnu poruku" . Kakvu uzasnu poruku? Da ce se braniti od okupacije i da nece dozvoliti da se izrael izzivljava nad njima?
Koji dvostruki aršini, eto on terorista, a ovi pacifisti
ovaj Klix kao da mu je sjediste u Tel Avivu kako pise o Palestincima !
Vrijeme je da Bošnjaci podržavaju Rusiju, Putina i Lukašenka dok Srbi podržavaju Palestince.
ne zanimaju me ni jedni ni drugi ni treci - zao mi je jada koji se o sebi zabavi koji glasa i zaziva politike koje ovakve masakre kreiraju prave projektiraju i dizajniraju
Hoce li biti ubrzo i treca slika lika za kojeg pojma nemaju ko je? Koja je to Propaganda, smijesni ste..
Skontali da je raja provalila propagandu sa onom prvom slikom pa sad našli negu drugu i zamijenili sliku hahahahaha
Dokaz kako neki naprave neprijatelja za sva vremena, ovi izraelci i nisu toliko los narod ali politika im je katastrofa. Nesto slicno kao srbija.A opravdanje je genocid u 2. sv. ratu. A palestinci nemaju sta izgubiti oni ce biti kad tad izbrisani sa tih prostora jer citav svjet je protiv njih naravno medi i portali prave to. Ovi koi to nepodrzavaju nemogu se ni cuti. Sve u svemu bolje sad nego za jos 75 god. Bolje grob nego rob.
Davno je Malcolm X rekao da mediji toliko mogu isprati mozak običnom čovjeku da mrzi potlačenog a da veliča tlačitelja. U slučaju Palestine očigledno je tako.
Ovaj napad i akcija u svakom slučaju je materijal za knjige, fakultete i doktorate. Kako jedna Gaza koja nema komunikaciju sa bilo kim, koja nema ni struje više od 6 sati dnevno, Gaza u kojoj Izrael kontroliše i prati ko s kim sjedi i pije i šta pije i jede, da izvede ovakav napad, na onakvu softificiranu opremu, tolike zidine, takvu vojnu silu i da pri tome obavještajci ne saznaju ništa.
Sta sad? gledam Ukraina podrzava izrael… Rusi masovno na telegramu slave napad palestinaca… Ovo je za nas bosnjake blue screen of death…
Muhammad Deif je dupli agent Mossada. :) samo ne pričajte nikom.
Ovdje je Rusija umješala prste jer kad nije uspjelo na Kosovu tamo garant hoće,ondje je fitilj još kraći nego na Balkanu.A što se civila tiče,e pa civili ginu na obje strane i svakome je svoje krvi žao,niko nije porasto na ledini.
Neki mnogo dobar covjek 🇯🇴👆🏻