Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlican izbor. Covjek koji je tuzio Srbiju za genocid u Srebrenici. Znaci visokomoralna osoba. Treba samo procitati sta je izjavio oko toga. Naravno, ovdje se to ne spominje. AI radi valjda na clancima ???
Da je bogdom AI nego nesto gore od google prevoda. Klepili clanak sa politico i ne znaju ni osnove sistema u UK a kamoli takve detalje.
treba svijetu malo cvrste ruke ...ova danasnja "bez stresa" politika ce nas kostati postojanja . Musko je napravljen da bude lovac , ljudi su napravljeni sa ocnjacima da kidaju meso , zene da rode dijete ...to su neke stvari kakavi smo ... a musko sigurno nije napravljeno da mete pecinu i sadi cvijece vec da ide uloviti zeca za veceru
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bolje neko iz naroda koji razumije barem narod a ne onaj indiski miliajrder koji je bio da sada. Cemo da vidimo.
Ovaj je navodno izjavio nešto tipa da Izrael ima pravo da radi to što radi, čak i podržava to maksimalno. Nisam siguran koliko je tačno, ali članovi njegove frakcije jesu svakako malo nedefinisani.
I vatreni je pristaša "izraela"
Garant fut-čif
Ima da bude arsenal 9 godina prvak zaredom kao zvezda :).
Sad ce i Arsenal napokon biti prvak
Odrastao skromno samo je Bentlijem išao u osnovnu školu
:lol Reko cojk nije imo Sky TV i mescini bilo dana kad nije imo struje. Tada niko nije imo struje jer je Britanija imala redukcije u 70im :grin
WEF lutkica ko i prijašnji. Pokoj ti duši VB.
Znaci napokon ce Arsenal osvojiti titulu
Prema tvojoj tvrdnji shvatamo da je Igman Konjic prvak Premijer lige naredne sezone.
Dosta su i konzervativci zamajavali narod,
Jel sponzorirano ili da čitamo?
Izgleda mi kao neko bi se prilagodjava situaciji i ako vidi da nesto nije dobro odustane od toga, a ne ide pod svaku cijenu.
Ako voli Arsenal onda ce to biti dobro.
Arsenal? Propade drzava :)