Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obukli se kao da su krenuli kod Bakir a na svadbu
Hahahaha to je to
Svadba porodice Izetbegović i Erdogan u Sarajevu. Težak dan za turkomrzce, islamofobe i FGR. Doduše sve je to u pet deka.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo u pokrajini Helmand je 123.000 hektara pod opijumskim makom oko Kndahara 23.000 hektara , oko Kabula blizu američkr baze 423 hektara i sve vam je jasno koliki novac se tu vrti. Prema NATO podacima čak 50% bivše armije afganistana su ovisnici o heroinu. Afghanistan proizvodi 95% heroina za europsko i 90% za svjetsko tržište.
bivši predsjednik Ghani je rekao da se međunarodna. zajednica tj amerikanci nakon što vlada procjeni izgradnju škole 50.000 $ zapadnjaci procjene na 500.000$ tako da je zapad podsticao korupciju do razine - nemoguće.
Ono što danas izgleda daleko i strano još koliko sutra postane i naša stvarnost . Europa je dugo uživala epitet sigurnog tla dok se nije pojavio ISIS . Oni svuda po svijetu imaju svoje istomišljenike samo je pitanje vremena kada će se aktivirati,
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koji zaglupljeni majmuni
Fini momci. Samo ne znaju šta bi sa ženama.
Sa lije na desno, Dinokio, Pedja, Sasa, Damir 1 , Damir 2, Nikšić, Šepo, Šepo mali, Forto, Šteta, Okerić, Vrankić, Muzur, Srdjan i Gavran.
ovo ko u tzv pc i serbiji utrkuju se ko je radikalniji i ekstremniji jer to prolazi kod glasacke marve kod njih. Ako si malo umjeren odmah nemas nikakve sanse i to je rekao i dodik i onaj mali stanivukovic i jos neki. Znaci sto ekstremnije to bolje ...
A-SDA
Seka 💚 Bake 💚 Jasmina 💚 Hairli bilo mladenci 💚 Nek crknu dusmani💚
Gledaj ih kako su opremljeni za razliku od Talibana izgledaju ko moderne ninje...Pogledajte štitnike za koljena i podlaktice...Ovo pumpa Amerika i Rusija i Kina i Izrael...Navijam za Talibane 💪
Hmmm sta kazete UGROZITI vlast talibana,pa kliks se stavio na stranu talibanaca.ahahahahahah
Pobiti teroriste
Treba im podijeliti oruzja nek se porokaju
Svi su isti jbtih.
"We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service us. You will be assimilated. Resistance is futile."
U Švedskoj nemiri.
ne zna se ko pije a ko plaća ....
To su potomci drevnih srba sa Karpata,istoriska posledica greške u navigaciji
Proxy ratovi su norma današnjice. Ameri su financirali Muđahedine koji su se borili protiv Rusa. Sada Rusija uzvraća udarac istim. Zar nije izbila frka pod Donaldom kada se obznanilo da Rusija plaća talibanima za svaku mrtvu američku glavu