Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rotirajuci stupovi zraka, Poslovni čovjek, vodeni pljuskovi? Za šta vi platu primate ako vam gugl prevodi tekstove, a vi ih ni ne pročitate prije objave?
Preveo:Bambula
Bambula je kralj,šah,idol,legenda
Ti rotirajuci stubovi zraka se inace zovu PIJAVICE i dogadjaju se cesto kod nas u Dalmaciji
Pik ap i pikado
Velika steta, bankar napustio nas....
Ne mora uvijek sirotinja ginuti, moze nekad i bankar
Scylla i Charybdis
Kako uvijek milijarderi potonu ili nestanu...Druga strana medalje
bankar i odvjetnik... odavno nisam procitao bolju vijest. samo sto se mogu 100% kladit da niko nije poginuo nego taj milijarder koji je eto trazen za razne prevare, umjesto zatvora, iscenirao svoj nestanak.
jarane "mogu se kladit"... puino ti gledas filmove...lik multimilijarder i ti si odmah zakljucio da je on radio neke razne prevare i onda odlucio da pobjegne on i jos 5 ljudi hahaha i onda ne moze koristiti nist aod tih para..pa valjda je logicno da bi se sa tim novcima prvo borio do kraja pa ako nema sansi i mora na 20 godina onda bi nesto uradio, ali ne bi sigurno kcerku od 18godina uvezao u to... ko daje lajkove za ovo bzs
Mozda ih je mafija imqla na radaru, ko zna, to je ipak Sicilija.
Lovatori su nestali
Eto vam luksuz, eto vam dunjaluk. Dzaba vam sve....
Rotirajuce stubove zraka i vodene pljuskove?? Valovi i tromb, mozda?