Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne postoji pokusaj atentat. Vi kao relativizirajuci , bajdenov portal i citave te zlokobne bulumente bi to trebali znati.
Da, atentat se desio ali nije uspio. I mene cudi sto se klix igra s ovim stvarima sve se arhivira ako Trump dodje na vlast. Ne stavlja samo state department sakcije i predsjednik moze uvesti sankcije.
Trump je AntiHrist i ovo je proreceno odavno i poznato onima koji su pametni.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad ide FBI istraga, pa obavjestajna, pa kongresna Trump ce ih razvlaciti do novembra po medijima kao sto su oni njega. Uostalom nigdje pitanja ko je ovo organizirao ? Zar ima neko da vjeruje u strebera sa snajperom?!
Znas Bosnjo iz Serica sve
1. Nije koristen snajper 2. Pokusaj mi objasniti svaki school shooting njihov,90% slucajeva se nađe klinac koji mizerno hoce da postane poznat kroz neko takvo djelo (to bi trebao znati ako si bar jedan dokumentarac pogledao o tome) a boga mi pokusaj ubistva predsjednika definitvno donosi ogromnu slavu,isto kao i ubica JFK-a...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Preučio što bi rekli
Izrazio je saučešće porodici osobe koju je osumnjičeni ubio na predizbornom skupu. U posljednjem obraćanju se zahvalio na podršci te da je "samo Bog spriječio da se dogodi nezamislivo". Ne moze oboje. Sta znaci nezamislivo za porodicu ovog lika. Sprijecio ko sta?
Tipicni theygen
Obicni americki hibridni bil-de.
KLASIČNA UBLEHA,NIĐE VEZE
Znaci, nije terorizam u pitanju (nije musliman...)?
Klixe, pogresan lik. Dezinformacije sirite.
Inace jako inteligentno izgleda...
Lici malo na Vucica koji je mrsav
Sumnjivo
Izvršen atentat na Trumpa. Trump prošao sa lakšim povredama. Izražavam svoje najdublje žaljenje.
kljucna stvar sto je prije 3-4 godine uplatio 15 KM "demokratama"
Sad ce biti kako su ga Rusi vrbovali
Neuspjeli atentat
Sve je to inscenirano. Malo boje i jedan ovakav bekan i eto glasova.