Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Politika USA prema Izraelu je cijela svedena na rečenicu:Izrael ima pravo da se brani! U bobu isto kao što je govorio Ribentrop za svoju Domovinu
Europa je davno vidjela sa kime ima posla pa su to rjesavali a Amerika ce se tek susresti sa tim zlom.
"Izrael ima pravo braniti se" kao sto se Palestinci imaju jos vece pravo da se brane od nestanka.
Imaju li Palestinci pravo da se brane???
Baš će američka politika raditi nešto protiv Izraela pokraj porodice Rothschild koja je ustrojila modernu Ameriku, izgradila današnji Izrael i ima pipke u svim sferama američke i svjetske privrede.
Amerika podržava dvodržavno rješenje, koje je Izrael nedavno napustio. I šta smo čuli od Amerike, možda neku osudu? Ne, čuli smo standardni evergreen: "Izrael ima pravo da se brani". Pa Chat GPT bi smislio nešto pametnije.
Svejedno ko ce biti president SADa, svi imaju istu politiku, i isti cilj.
Jednostavno hoce da su policajci na svakom dijelu planete, nema se tu sta puno kontat.
Ima jevrejka Jill Stein koja je izrazito propaletinski i anticionistički opredjeljena, a koja je kandidat stranke zelenih..da sam u prilici da glasam, glasao bih za nju, bez obzira što su joj šanse za pobjedu u promilima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)