Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas ponekad malo zaljulja pa nastane panika i nije nimalo ugodno. Bili cesti ili ne nema nista gore kada opali navece dok narod spava a to se pocelo desavati cesto. Niti mozes da reagujes niti si svjestan sta se desava dok dodjes sebi. Neka nas dragi Bog sacuva sve redom od ovoga.
Čuven,možda najčiveniji je i rasjed San Andreas, čak su i film katastrofe o tome snimili ali vidi čuda, tamo ni zemljotrešćić a u Turskoj 50.000 poginulih i sad Maroko ko zna koliko. Imam pravo kao osoba koja misli da izrazim sumnju, možda griješšim ali niko mi mišljenje ne može zabraniti.
Pa Tursku svakako na par decenija grune jak zemljotres, Japan ih ima 4 dnevno, mani se teorija zavjere