Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Iran!
ovi bi uzvratili odmah,da u realnosti iran ništa pogodio nije i da je ta kupola sve poskidala...ovako i budali je jasno da se plaše jer očigledno ništa od te kupole
Hajde ne izmisljajte, na Telegramu od 10/9 ih je pogodilo cilj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pogledajte grupe na telegramu pa da vidite pravu realnost napada, na internetu je takva cenzura po ovom pitanju da to nisu realne stvari. 70 posto balističkih raketa je prošlo iron dome sistem a o hipersoničnim da i ne govorimo
Vojni aerodrom i 200 borbenih aviona im uništili. Iron Dome kojeg hvale zbog brzine raketa nije mogao presresti većinu njih.
tako je
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
a izraelci kazu da nema povrijeđenih hahahah
umjesto sto se Velike sile stavljaju na jednu ili drugu stranu, bolje bi bilo da zaustave ovaj rat koji nista nikom dobro ne donosi. Natjerajte ih da sjednu za pregovaracki sto. Koliko god mir bio i nepravedan, bolje je nasih 29 godina mira, nego jedan dan rata koji smo imali. Na kraju krajeva, narodu je sve u 5 deka, samo politicari profitiraju.
Dokaz da niko nijo nedostupan pa čak i države sa čeličnom damom.
da vas hoce s r a v n i t i
nikad nisu govorili istinu pa ni kad ne juda izdao krista
Malo jače petarde ..
U školi se krio IDF. Takav je do sad bio narativ. Pa nastavimo sa istim.
Hipersonika! https://t.me/weebunionwar/20542?comment=136484
E zamisli sad da nisu sve okolne zemlje plus amerika i skoro citav nato branile izrael i presretale rakete
Pa ne bih ja rekla da je to baš šteta.
Ovim je doba Izraela i Veliki Inkvizitora zavrseno, slijedi epoha BRICSa. Nadam se da CE oni biti bolji vladari
Nadam se da će pismenost doći u naše krajeve, pa ćemo naučiti da stavljamo slovo h tamo gdje pripada.
znaci malo desno jos okrenite, hvala reporter!
Ode ljudski rod u izumiranje
Davno je trebalo. U ovom ratu se navija kao na utakmici, niko ne misli da ginu i jedni i drugi i deseti. Obično djeca i civili. A ljudski rod navija li navija. Onda ljudski rod i treba da nestane.
gotovi su
izr gadja bolnice, skole, satore i humanitaarne kampove a kad cuju sirene bjeze u bunkere.