Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MISLIM DA JE OVO NEPROMISLJEN POTEZ TRUMPA, MOGAO JE DA OVO PREVAZIDJE POLITICKIM IGRAMA, RAT IM NE TREBA, AKO IRAN IMA JOS I NUKLEARNO ORUZJE ONDA JE PRICA KOMPLETNA
@galaxygalaxy iran nema nuklearno oružje ali ima tzv "prljavu bombu". Uranijem u prahu se puni bojeva glava i takav radioaktivni materijal se rasprši na nekoliko desetina hektara označene mete . Moguće mete su u Saudiji.
@galaxygalaxy pa cionisti mu davaju zadatke
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mnogi ne razumiju, iranci nisu kukavni arapi koji se svoje sjene plaše. Iran je islamska republika, njima je čast biti šehid a nema strašnijeg oružja od čovjeka koji se ne boji smrti.
Sa Trumpom bi svijet mogao završiti...
Sve ovo dolazi iz kuhinje Izraela od 1950-ih.
Cime brate moj?? Unistit ce vas gore nego Irak..Nemate ni ljudi ni oruzija nista sto ovi imaju i jedva cekaju da upotrijebe na vama da pokazu Rusiji iKini svoju moc..nazalost pa je tako-ali je tako!
Pa eto pokusajte niko vam ne brani...
Hoće te al u curku. Šuti da još ne dobiješ
Bome ovaj svijet sa ovakvim idiotima od vlada je isto kao kod nas u bosni i hercegovini a i šire balkana.
Vi što pominjete te nekakve rakete i rat ,idite pshijatru nije sramota.Ko god to upotrijebi i ko preživi živjet će ko pacov pod zemljom ,na kraju krajeva kakav je to život bez sunca ,mora i zelenila.
onakav kakav je zivot u sarajevu
Čemu panika i frka, sve ovo već znaju Ameri i Rusi, sitna riba može meketati, ali ništa od toga
Na molbu predsjednika Rusije, direktor spoljno-obavještajne službe RF , Sergej Nariškin je posjetio Teheran i pokušao dogovoriti s iranskim kolegama razumno rješenje krize. Nariškin ih je upozorio na moguću primjenu nuklearnog oružja od strane Izraela ali iranska strana traži samo osvetu i ne pokazuje znakove odustajanja od eskalacije sukoba. Izrael je zaprijetio preko diplomatskih kanala , nuklearnim udarima po metama u Iranu.
meni se jos zivi bgm
Pa ako je ubijen general pa svaka druga zemlja bi službeno toj zemlji objavila rat. Iran je i dalje u ratu sa Izraelom. Još nisu potpisali mir. Zašto prijetiti... Ovo je bio znak Iranu da se povuče sa teritorije Iraka i Sirije. Velike sile Rusija i SAD su sigurno već sve usaglasile. To oni uvijek rade prije nego što nekoga napadnu. SAD su znale unaprijed da će Rusija uzeti Krim.
Boze dokle ratovi pa svicemo jednog dana i onako umrjeti niko usta nece sa sobom ponjeti
Napad Amera na Iran bi izbio treci svjetski rat.Zvace guza u Amera,nije to Irak,Afganistan,Libija jer ove zemlje nemaju ni blizu opremljenu vojsku kao sto je Iran.Iran ima 80 miliona stanovnika racunaj da moze bez ikakvih problema mobilizirati 5 miliona rezervista.
@Hatab Kad ima neko veliku vatrenu moć, onda nije važno koliko vojnika imaš. Zar niste vidjeli kako je Srbija pala za tren, kad je počelo ciljano gađanje. Tako da ljudstvo danas više nije tako važno. Važno je samo koliko žrtava može jedan napadač opravdati.
Kad ih iranci zaganjaju sa T-34-kama
Pa vi da to i mislite do sad bi ste ispalili koju raketu