Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukrajinu mrve a Ameri ce nastaviti da ratuju protiv Rusa do zadnjeg Ukrajinca. Ako to ne bude dovoljno,preci ce i na ostale!
Ofucala ti se ta teorija malo. Za tvoju informaciju Rusija je pokrenula ovaj rat napadom na Ukrajinu, a Ameri od decembra viuše ne daju pomoć jer je onaj Trampov debil blokirao Kongres i postao saučesnik u Ruskom napadu na civilne ciljeve koji idu svaki dan jer više nema raketa za protuzračnu odbranu.
Gotovi su valja sad spremati odbranu Berlina
Ukrajina je bila druga vojna sila Evrope,odmah poslije Turske i pored toga i sve pomoci nato a Rusi ih lagano melju,onako na ruski nacin
Koja druga bolan, Francuska u Evropi jedina ima nosac aviona, gdje ti je Njemacka, Turska. Ti kontas 40mil stanovnika i odma su sila. Pa i Sirija je onda sila
Kakva bolan druga vojna sila Evrope? Ljudi nemaju avijaciju, nemaju dalekodometne rakete, imaju stare zahrdjale tenkove ruske proizvodnje. Nemaju brodove, podmornice, nosace aviona. Od PVO imaju stare ruske S300 sisteme, zxa koje nemaju dovoljno municije. Jedna Poljska, Francuska i Velika Britanija mogu ih u zubima nosati. Al to je kad ti je izvor RT i Telegram.
Dizi bijelu zastavu
Pa borite se brate. I kod nas je bilo 1994. baš eskaliralo, pa niko prstom da mrdne.
Syrski mora poboljšati pokretljivost trupa, manevar i vatra po Nato doktrini.
Nema trupa to je problem.
pa prosla martovska regrutacija sta ocekujete
Sta sad a kada uniste tenkic na sav glas ajoj dosli do moskve kada pobiju par civila u rusiji ma nema heroji komandosi...a debila pa zar vam je do rata zbog sotonisticlih amera
Ukrajina je razbila Ruse u ovom ratu ko niko u zadnjih sto godina. Nikad se nije desilo da velika sila ne može okupirati neku propalu državu, a ovde se neko krevelji što je Ukrajina vratila samo 50% teritorija koje je izgubila u prva 3 dana rata bez borbe. Da nije Trump potpuno zaustavio pomoć druga bi priča bila al UKR je daleko od uništenja.
Ovde ne ratuju Ukrajina i Rusija nego NATO i Rusija
Pregovarajte! Zapadu nije u interesu da pobijedite. Spasite omladinu!
Što se ne brineš tako za Putinovu omladinu oni ginu tri puta više u ovom ratu u tzv. mesnim napadima da bi zauzeli neko srušeno selo.
Ima ona stara ruska poslovica : Sporo prežemo, aj dugo jašemo. Sad kad ste Rusa iznervirali onim terorističkim napadom u Moskvi, sad se držite.
Hahaha
Nečini dres i kopačke dobrog igrača.sve im đaba duboko u sebi znaju da nemogu porazit ruse koji nemaju izbora.ovi mogu u njemačku svakako švaba fali.
Samo rokaj Putine po cionistima, sve je to ista bagra, cionisti samo zaslužuju patnju i bol
Čisto sumnjam da je među pola miliona mrtvih na obje strane, bio i jedan jedini cionista. Ali zato 95% pravoslavaca.
Slava Rusiji 🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺