Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne postoji način da se to izvede jer su Albanci preuzeli sve uz blagoslov Vučića.
Srpskih opcina ne postoje, samo opcine vecinom koje cini srpskim stanovnistvom. Isto kao sto i ne postoje albanske ili bosnjacke opcine, nego opcine vecinom toj i toj stanovnistvo.
Vučić Dodik i poglavar pravoslavne crkve već rade na tome, problem je što je kosovska strana potpisala sporazum o ZSO i što međunarodna zajednica traži da se to sprovede ako to naprave na Kosovu dobiće još jednu republiku srpsku i neće nikad biti mira. Dodik i RS rade sve da država BiH ne može da funkcioniše normalno isti scenarijo je spreman za Kosovo poslije toga će tražiti otcjepljenje. Plan je za sledećih xy godina dok se ne ispuni al to je to.
proglasice karinu moju...isto kao mile rs.
lol...evo i ja proglašavam zajednicu srpskih opština na zanzibaru..isti efekat. Svi proglasi koji se ne mogu sprovesti su 0. Srbija ako to hoće mora svoju policiju na Kosmet poslat ali imaju li hrabrosti za to? Ne
pa i kosovo je jednostrano proglasilo nezavsinost
E moj Haliti, teji ha se prdilo, ha govorilo, nema vajde.
To isto rade u BiH. Oni su već priznali entitet RS kao državu s kojom imaju specijalne veze. Usklađuju zakonodavstvo i školstvo po istom programu . Sad I vojna suradnja preko namjenske industrije. To na neki način radi i Hrvatska sa nekim kantonima u FBIH. Suverenitet BiH je upitan . Samo jos sto se granice nisu povukle. BiH je više postala kao Kipar koji je sa EU djelomično vezan. Za Očuvanje Suverenitet BiH niko se ne zauzima.
Previše ste tražili, hoćete dominaciju na cijeloj teritoriji, a većina ste na četvrtini teritorije... Plus je kroz Komšića gradžanska sad već potpuno raskrinkana kao nastavak te želje za dominacijom i preglasavanjem... Mislim da je za BiH jedino rješenje i RS podijeliti na kantone a ukinuti entitete, al aj to provedi
Karta Kosova u ovom članku pokazuje čije je Kosovo 🇦🇱🇦🇱 A Kosovski Srbi su izmanipulisani, kao i hrvatski Srbi. Evo sada su ostali odsjeceni u enklavama i okruzeni Abancima.
Do kraja godine ostat ce i bez Vojvodine ako bog da. Mini Srbijca
Zivjela Republika Kosovo !!!! 🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰
PA MISLIM DA JE VRIJEME ZA OTVORENI BOJKOT HRVATSKOJ I SRBIJI... prestanite kupovati njihove proizvode. Oni su agresori i ništa vam ne žele dobro. Barem im prestanite davati novac. Sačuvajte obraz i dostojanstvo.
Suti i peri tanjure
Umrli bi od gladi bez njihovih proizvoda, bukvalno... Tužno ali istinito!
Ovo mema ni u africkim plemenima
Srbi bas traze po labrnji, jednom za svagda
Kosovo Republika
Kakva zajednica ? Gdje god ih ima za kafanu vecu moraju samoupravu neku proglasiti