Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sklonite čovjeka dostojanstveno, nemojte više praviti cirkus sa bolesnim čovjekom
ne zna se koji je vece zlo
Svi očekuju da se Biden sam povuče ali čekaju da se usaglase oko novog kandidata.
A ova pelosi starija od bidena , ameriko :D
Ubaci Michelle Obamu, jedini spas
Sve super, ali ocito da ne moze izgurati jis 4 godine. U njegovim godinama i sa ovim stanjem, svaki dan je kao godina. Nadjite mladjeg dok je vrijeme
Starkelja se samo blamira. Nije problem starost i bolesti, koje proizlaze iz te iste, problem je, kad deda neće da odustane, kad neće da shvati, da radi više štete nego koristi. Sve za vlast. Mjesto da ode lagano u peMziju i uživa, koliko mu je još preostalo.
reufe.djeca ti se smiju....ćamilu za predsjednika USA
Sve covjek moze zaboravit ali uvijek je spreman za razmnozavanje. Sebicni gen u svakom bicu na planeti tjera ga makar i bolesnog - u zigu. Zigu bi Biden i da ne zna jel dan ili noc.
Biden više ne zna je li muško ili žensko
Da ga sad pitas jel republikanac ili demokrata pobrkao bi ..