Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zaboravimo da su hitler i mussolini proizvod socijalističkih radničkih partija a mussolini i njegovi fašisti su počeli kao sindikalni pokret za prava radnika
Šta danas znači ljevica ili desnica?? Nathanyahu ima svoju desnicu koji su toliko desno da će se uskoro pojaviti sa lijeva! Btw i hićo je bio radnička partija u Njemačkoj praktično socijalistička partija izdvojena predhodno u Njemačkoj iz komunističke partije ili krajnje ljevice!
Ima video kako ovi iz afd-a nose zidovske kapice i pjevuse "Shalom", inace veliki obozavaoci zidovske drzave.
Što u prevodu znači Selam tako da je moguće da su i prerušeni muslimani!
Jos samo ovi fale u Europi
Samo AFD
kada pogledas sta afd nudi u predizbornoj trci smijeh da te uhvati! niti jedan realan prijedlog nemaju pravo je cudo odakle im ovaj procenat. doduse ja sam na zapadnom dijelu ovo se vise odnosi na istok i Berlin
populistička stranka bez kapaciteta za ozbiljno vođenje države, uspješna kod onih koji glasaju iz protesta. Jedini cilj im je doći do državnih resursa iz ličnog interesa.
Cooming soon :)
Njihova zemlja, njihov glas.
Ma ljubi vas Hico... :-D Salim se. Nemaju ljudi za koga glasat... Sve sami ludjaci, pa ovi ispadnu jos u redu. Katastrofa.
sva se istorija ponavlja i vec se zna pobjednik
USA i slobodni svjet
Živim u Deutschland i iskreno da vam kažem svi oni ne vole nas muslimane ,tu su svi kao jedan....kod desničara na čelu su nastani ,to je uredu i takvi im ne smetaju a kofol se bore za tradiciju,moral ,porodicu itd...Sve je ovo igra vjerujte mi!!! Smetnja broj 1 za njih je istina a jedina vjera koja čuva još brak,porodicu i moral zna se !
nSDAp
Đe su bivši komunisti i nesvrstani tu su danas F @$!$ T!. To su te socijalne ideologije tora