Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazalost, pricanje sa AI robotom, ce postati svakodnemnica, ljudi su se toliko otudjili jedni od drugih da ce poceti pricati sa robotima jer nece imati sa kim, a roboti se iz dana u dan razvijaju i prikupljaju informacije, i postaju toliko superiorni da neces moci primjetiti razliku izmedju robota i covjeka preko chata..
Potpisujem
"Her" 2013.god. Tematika "on point", sto bi rekli.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Duboke lažiranja" Deep Fake. Bolje bi AI preveo od novinara klima koji je "pisao" članak odnosno kopirao i preveo u Google Translate-u
Bas je i meni to upalo u oko.
AI ce postati nova religija.Mozete li zamisliti broj novih podataka na dnevnom nivou kojima raspolaze AI.Djeca vec pisu domacu zadacu preko snapchat AI dodatka, doktori opste medicine su na koljenima pred nadolazecom revolucijom,umjetnost postaje jos tezi izazov zbog AI konkurencije
Ispiranje mozga na najvecoj razini. Bombarduju nas sa nekim pseudo prijetanjama tipa vanzemaljci, pandemije, AI, globalno zagrijavanje a ispred nosa kradu milijarde, siromasni sve siromasniji i sa sve manje prava. Boli njih cundara za planetu i za nas, serviraju masama nebuloze i vjerovatno im je i smijesno kako ovce popuse sve sto im kazu.
Finch :)
Ma dolaze izbori u SAD pa ove pijune pritisili a sve i jedan ruski i ukrajinski jevreji. Glava ovog projekata je Ilya Sutskever rodjen u Rusiji 1988 a onda su migrirali u Izrael.
Neka nam AI chatbot bude visoki predstavnik!
Jedna mi se sad javila pita da li zeli da vidim sise kontam dal je mozda taj AI ko ce ga znat 🤷
Pravila su tu da se krše.
Dogurali smo do levela da tipkas sam sa sobom 😅
Pravila moraju biti...kraj priče
Ima jedna Albanka na vrhu. Ona je boss.
Amerikance kao da je neko od plastelina pravio, bas cudno izgledaju.
i prave ih od plastelina, hahahahhhahahha