Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
G E N O C I D N A NACIJA
100%
Vi možete samo oduzeti živote nevine djece, žena, muškaraca, staraca... Ali i o tome ne odlučujete. Vi ih svojim ubistvima nagradite! Jednostavno, ne možete im nikako nauditi. Oni nisu mrtvi. Vi će te ih ponovo sresti.
Mozda, mozda, bajke. Medjutim bio bi red da se pravda na ovom dunjaluku iznese da ne gledamo nijemo. Sud u Haagu otvoriti. nema druge.
Snimite video kako vam klix ne dozvoljava da napisete komentar koji nije uvrijedljiv ni po cemu, sacuvajte ih na jednom mjestu. Uskoro cemo sve te dokaze na sud i tuziti ovaj portal za ogranicavanje prava na slobodu misljenja i javnog izrazavanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Na klixu nesmijes kritikovati kriminalce koji kradu otimmaju drzavno naprimjer SDA ako bilo sta kritikujes odma te upozore
Nada klićo nista napisat protiv ovih sto rezu korijenje
Izgleda da će da rokaju još mjesecima.
Na okupiranom teritoriju g o v n a očekuju normalnost.
Od koga teror na Zapadnoj Obali?? U Gazi smo imali hamas?? Na Zapadnoj Obali nema hamasa!
Nastavljaju sa terorom
Grdno se varate, pa korijenje jos niko nije istrijebio
I Mile dobro kosi travu:)
Tako je i Hitman radio.
Eh, Brko je imao Gele bsa pa se nije smjelo svasta pricati. Danas se korsti AI koji sprecava govor mrznje...
Svijet gleda, jednotsavno gotovo je, to je tako odluceno. MOć bogatih Izraelaca je prevelika. Nije mi jasno ni kako, ni otkud, al vidite da svi sute. Kakve sile, kakvi bakrači. Ovo je odobreno.
Zbog čega skrivate podatke u žrtvama u svojim redovima??? Dugo niste iznijeli taj podatak iako ratujete protiv civila.
Nece klix sati bilo sta da napisem; samo ukucajte Strategija; trava raste mi je kosimo! Sve ce vam se samo objasniti.
100KA