Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Više se ne zna ko koga je i tko se kome naguzi i ko kome j.pe ženu...
Najveca opasnost je ako dodje do ustanka u Arapskim drzavama i zbacivanje sa vlastikraljeva i diktatora.
Hrvati su se nesto uzbunili sto nasi sve vise uvidjaju da su Ameri i Zapadna Evropa zlo i da Kina,Islamski svijet,Rusija,Afrika,Juzna Amerika formiraju blok. Pitaju se ionako nismo faktor ima nas 9% a vas Bosnjaka u Crnoj Gori naprimjer ima duplo vise od nas 20% kako mozemo biti bilo kakav faktor ako niste vi Bosnjaci na Zapadnoj strani. Pa vidite posto cete vi isto biti dio toga jer ce BIH tamo mocete i vi ici na strani multipolarnog svijeta da se prikljucite. Srbi i Bosnjaci su 91% BIH
sad svi hoce od ovog da usicare... ali istina je mnogo jednostavnija https://www.youtube.com/watch?v=SlPmGP6IONY
Koliko me pamćenje služi uz SAD je tadašnji SSSR prvi priznao Izrael. A kada sam bio tamo, svaka druga zastava, uz Izraelsku, pogotovo na pravoslavnim crkvama je bila ruska. Zastavu SADa nisam vidio. U Jerihonu je jedan prodavač, palestinac rekao, da će rat dobiti onaj koji rodi više djece.
Cekamo trenutak kad ce Rusija pustiti:"Hajmo ih rusiti."💪🎶🎶🎼🎵
Pa vi ste kumovali ovone..
U egiptu siriji libanu otvorte rusi svoje baze jedino vi mozete amerikancima na crtu izać..
Samo prica isprazna i zabrinutost evo vec 75 godina
Koliko se danas zarazilo od korone?
Čitam nešto kažu smak svijeta će biti kad muslimani zarate sa jevrejima i muslimani će pobijediti.
Onda u smaku nema pobjednika, valjda nece biti ni planete ovakve kakva jest. Svi donji i aofiderzen svijet.
"Vrlo smo zabrinuti, al' ako to dole ode sve u PM, onda će svi morat od nas kupovat' naftu i gas. Tako da je to, bar s naše strane, OK...."
RUSI SE TREBAJU POVUĆI IZ UKRAJINE,KAO I IZRAEL NA GRANICE PRIJE 1967.GOD.
odakle ce se preliti,iz rusije predpostavljam
Ovoga kepeca sto lozi ovu sirotinju po svijetu
ZNANJU SE CILJEVI CIONISTA. U POTPUNOSTI OČISTITI PALESTINU OD PALESTINACA. KADA ISPUNE TAJ ZADATI CILJ, ONDA IM JE NAMJERA ŠIRITI SE DALJE NA LIBAN.
Ma jok, nemaju toliko stanovnika da popune tolike teritorije