Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada je jasno, žašto su decenijama u izolaciji. Imaju pameti za izvoz, ali škode divovima farmacije
Boli nas uho za ovim vakcinama! Nismo pobudalili da se vakcinišemo pa da onoliki respiratori propadnu!
Dodik je uzeo vec ovo dozu
Svaka im čast 🙌🏻 imam novog favorita… moglo bi se na Kubu na odmor i usput 💉😄
Mic po Mic :):):) Sretno nam svima.
Kubanci imaju medicinu koja nije za potcenjivanje. Ali u ova sranja oko covida, ne verujem. To je cista komercijala.
Ab(u)dala
njima jedino vjerujem
A sta moze Bosna? lol
Hoćemo samo Kubanske vakcine, jedine su sigurne, ostale su ☠
Svaka čast Kubi. Sada je potpuno jasno svakome koliko nas je pokrao trio SDA-SNSD-HDZ sve ove godine i koliko košta njihov nerad, neznanje i lopovluk.
Na kraju ce svalit na Kubance da su napravili i virus :)
Bravo Kubanci definitivno ste medicini najjači. Što ti je politika... evo naši kreteni ne smiju naručiti od nih, od Rusa, a mozda in od Kineza, da se kome ne zamjere, nešto čekaju, nešto kao oni pametni... a ko ce odgovarati sto nam je ljudi toliko pomrlo. Mozda su se neki zivoti mogli spasiti.
Da nisu pokrali /potrosili pare iz budzeta mozda bi vec i nabavili vakcine do sada. Prosle godine se kod MMFa zaduzili, uzeli covid kredit, a niko ne zna gdije su pare.. sad suplje pucaju, zamajavaju gradjane.. cekaju da sve neko smiluje I donira vakcine, ili da se vecina stanovnistva vakcinise po Srbiji i Hevatskoj… nemaju oni para da naruce vakcine, u tome je problem…
Vjerujem im. Kuba ima odlične vakcine, i njihove bolnice/doktori u bogatim zemljama poput Katara važe za najbolje.
Fadil mudro štedi na vakcinama, sto vise umrlih od korone, to veće uštede kod PIO, a i veći prihodi pokopnih društava i IZ. Kome je do vakcine može u Srbiju. Fadil je genije.
https://youtu.be/J23MZ8V40PM 🎶❤️
Kljucne rijeci: A Budale