Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Marksizam
pokušavam da napišem vezu između njemaca i litvanaca u 2 svj. ratu ali mi klix nedopušta :)
U naslovu latvijski a u podnaslovu litvanski ministar. Klixe, latvija i litvanija su dvije različite države. Latviju još nazivaju i Letonija, ali nikako Litvanija.
Rusija se kroz historiju znala povlaciti do Moskve i dalje. I da li je danas Rusija porazena, porobljena od nekoga? Nisam rusofil, na strani sam NATO-a i Evrope ali naivno je zanositi se da se Rusija moze ikada poraziti vojno. Jedino sto se moze desiti je opste unistenje svih, a ko za to navija svaka mu cast. Sjedite i dogovorite taj mir.
Neće niko Rusiju uništavati ni dirati čim napusti tudju zemlju. Jednostavno je.
Ovako se i SE. RV. ALJ. IMA rat vratio kuci 1999.
"Ako pitaš kako mi je, da ti roknu samo dvije, sve bi ti se samo kazalo...". Rusima roknuše dvije, i to onima koji su ispraćali tenkove za Ukrajinu. A i to je slično kao u ratovima Srbije devedesetih; prvo cvijeće po tenkovima, pa onda dođoše traktori.
Il ce neko uklonit putina il ce putin aktivirat nuklearno oruzje