Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MARS U TRI LIJEPE PM RUSKE ODVRATNE
Rusi i Kinezi su neprijatelj svakog normalnog
Rusi hoće novi svjetski poredak, a da osvoje dva sela u Ukrajini trebaju im tri mjeseca... Gomila lažova, luđaka i kriminalaca, koji su uz to i komično nesposobni.
Ti ces odredzivati kakav ce biti svijet i tvoj predsjednik botoksirani majmun debil ,odvojite se od svijeta i ostavite svijet na miru,bolje je i umrijeti nego zivjeti pod ruskom okupacijom,sopstveni narod vam bjezi iz zemlje,krepaje u bjedi majmune,a ti pricas o demokratiji,pa zar je demokratija doci u tudzu zemlju i ubijati bratski narod i ti pricas o demokratij.
Raspadate se a ratovali bi sa evropom i amerikom koja je 500 puta naprednija od vas u svemu,ja znam svi koji prave pare prave ih na zapadu ili u americi,a u rusiju neide niko.
Koje ste vi Rusi zlo od naroda. Sve bi htjeli pod svojim šapom ako ne milom onda silom. Vratit će vam se sve što ste urafiki drugome i što činite. Znate samo prijetiti a ni sopstvenom narodu ne date da živi kako hoće. Ako se usprotivi i traži svoje prvo idu u haps, samo to znate. Fuj
Iako ne podrzavam kreiranje novog poretka agresijama i ratom, mislim da je upravu sto se tice objasnjenja zapada. Dodju, uniste tvoje, instaliraju svoje i kolonizuju te, drzava ti ovisi o njima.
da upravo tako.. a rusija u svemu tome zahvaljujući putinu i njegovim despotskim akcikama ne igra nikakvu ulogu u tome.... a toliki potencijal i takve mogućnosti ima... svijet je uvidio, da rusija ovakva kakva jeste i sa putinom i njemu sličnim na čelu države nije nikakav dugoročni niti povjerljiv partner... za 2-3 godine rusija će biti potpuno izolovana ili će sve prodavati za crkavicu, jer se polako i kinezi povlače...
Vas u bilo kom poretku vise nigdje nema.
Svi su u pet deka i svi zele vlast i moc.
AGRESIJOM DO NOVOG PORETKA
Eki to? Zaista? Baš danas?
Svjetski poredak se danas rjesava ekonomijom, a ne puškom.
Ruku na srce ali Rusija nije toliko močna da rješava pitanja svjetskog poretka.
Ako je ovo što Rusija radi u Ukrajini ogledalo tzv. Novog svetskog poretka onda je svjet u problemu i uz prirodne nepogode i otimačinu, razaranja i geozote koje prate ubijanja ništa neće biti niti dobro niti lijepo. Dobro bi došla jedna Oktobarska revolucija u Rusiji čim prije.
Ma jelte, a kad to isto radi SAD, još po zemljama sa kojima se čak i ne graniči, to je demokratija. Lako je biti licemjer.
Rus priča o "Demokratskom pravednom svijetu"
Treba Rusiju pokopati pod svaku cijenu radi iducih generacija. Jedna, dvije hladne zime nisu nista u poredjenju ovog nekrativnog, odvratnog i genocidnog zla.
i ja kad popijem pravio bi novi svjetski poredak. otrijeznite sa rusi, da vidite koliko ste nebitni.
Bilo koji delegat koji te je slusao je mogao davti pridje i spuca ti sljagu dok si ovo pricao, prvo zato sto pravis budalu od cijelog svijeta (pravda? kompromis???), a drugo jer ste tako jadni i cemerni….